FOTO Singurul nepot al fostului preşedinte John F. Kennedy a absolvit Universitatea Harvard. Cum e Jack la cei 29 de ani ai săi

16 februarie, 2022
15 caroline kennedy si fiul ei jack schlossberg jpg jpeg

Fiul lui Caroline Kennedy a terminat facultatea de drept şi a sărbătorit cu o farfurie cu brioşe cu tematică de absolvire.

El este John Bouvier Kennedy Schlossberg sau doar Jack Schlossberg pentru cunoscuţi, nepotul regretatului preşedinte american John F. Kennedy, care tocmai a terminat facultatea de drept la Universitatea Harvard! Asta şi după un master în business, tot la Harvard!

Absolventul în vârstă de 29 de ani şi-a sărbătorit reuşita acasă, aşa cum situaţia pandemică încă o impune, cu un platou cu brioşe foarte apetisante. Într-una dintre fotografiile postate pe Instagram, Jack s-a amuzat arătându-le fanilor internauţi o brioşă cu simbolul Harvard imprimat pe glazură, celelalte delicii rămase pe farfurie având deasupra câte o tocă, o diplomă sau un alt simbol de absolvire realizat din marţipan.

2 jack schlossberg nepotul lui john f kennedy si al lui jackie kennedy fiul lui caroline kennedy 2 jpg jpeg

Jack este singurul fiu al lui Caroline Kennedy şi a lui Edwin Schlossberg (el mai are două fiice, Rose şi Tatiana) şi este singurul nepot al lui fostului preşedinte american John Fitzgerald Kennedy şi a fostei Primei Doamne Jacqueline Kennedy. În timpul studiilor, Jack s-a arătat interesat să continue moştenirea politică a familiei sale, dar s-a lăsat sedus şi de luminile rampei. În 2018, şi-a făcut debutul TV cu un rol episodic din "Blue Bloods". Şi, ce-i drept, moşteneşte carisma băieţilor Kennedy, având o siluetă atletică, antrenată la kitesurf şi paddleboarding, dar şi o figură tipică familiei, el semănând mult cu unchiul său, John Jr. (John-John, decedat prematur într-un accident aviatic, la doar 38 de ani).

5 jack schlossberg nepotul lui john f kennedy si al lui jackie kennedy fiul lui caroline kennedy 5 jpg jpeg

Totuşi, având acum în mână diploma de absolvent de Drept, urmând tradiţia familiei sale de diplomaţi şi oameni de drept şi crescut fiind alături de importanţi oameni de stat (George Bush, John Kerry, Barack Obama, Shinzo Abe etc), e de aşteptat ca el să-şi dorească să se implice mai mult în politică, nu doar să o secondeze pe mama sa în campaniile diplomatice - Caroline Kennedy fiind ambasador al Statelor Unite în Japonia (2013-2017), iar acum fiind nominalizată de preşedintele Joe Biden pentru postul de ambasador în Australia.

13 jack kennedy nepotul lui john f kennedy cu michelle obama si caroline kennedy in japonia 1 jpg jpeg

De altfel, în timp ce era student la Yale în 2012, Jack a recunoscut că vrea să intre în politică în timpul unui interviu CNN. „Politica mă interesează cu siguranţă. Cel mai mult sunt interesat de serviciul public. Cred că este ceva moştenit de la familia mea, ceea ce este o onoare”, a spus el la acea vreme. Iar, în 2019, el i-a înmânat preşedintelui Camerei Nancy Pelosi un premiu şi a numit-o „cea mai importantă femeie din istoria politică americană”. 

FOTO: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg