FOTO Snoop Dogg, invitat surpriză la o nuntă indiană!

3 septembrie, 2014
snoopdogglogo 7 jpg jpeg

Rapperul a avut o apariţie neaşteptată chiar şi pentru el, duminica trecută, în Chicago. El a participat ca invitat surpriză la o ceremonie nupţială cu tematică indiană, unde a petrecut şi a conversat cu mirii şi familiile lor.

Rapperul a avut o apariţie neaşteptată chiar şi pentru el, duminica trecută, în Chicago. El a participat ca invitat surpriză la o ceremonie nupţială cu tematică indiană, unde a petrecut şi a conversat cu mirii şi familiile lor. Desigur, avem şi dovezile fotografice!

Neesha Ghadiali şi Joe Scheller s-au căsătorit la Hard Rock Hotel Chicago, unde fotograful lor de nuntă l-a zărit pe Snoop Dogg – sau Snoop Lion, cum i se spune acum – ieşind dintr-o limuzină. Ca şi făcut, mama mirelui i-a spus imediat că este o fană înfocată a rapperului, fapt care l-a determinat să se apropie de vedetă şi să roage staff-ul acestuia să apară puţin la nuntă, să salute mirii.

image

“S-au bucurat de o discuţie spumoasă şi s-au distrat o groază la bar”, spune Sherry Hagerman, preşedinta companiei Allusion Photography. Astfel că Neesha şi Joe chiar au avut o nuntă specială!

Snoop a fost în oraş pentru un festival de muzică şi a postat o fotografie cu mirii pe Instagram.Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE