FOTO-ŞOC! Cum se îmbrăcau actriţele înainte de-a deveni superstaruri

14 iulie, 2017
Untitled collage (2) jpeg

Până să fie sfătuite de-o armată întreagă de stilişti, designeri, hair & makeup specialişti, unele dintre cele mai frumoase femei din lume arătau cât se poate de banal, ca să nu spunem de-a dreptul dezastruos. Iată dovada!

Scarlett Johansson

image

Cine i-o fi spus actriţei că este OK să apară pe covorul roşu îmbrăcată cu un maiouaş gri şi o fustiţă mini albă, amândouă piesele vestimenare confecţionate dintr-un material deloc pretenţios şi, cel mai probabil, de un magazin de duzină? Nu mai aducem în discuţie tunsoarea necoafată care n-o avantaja deloc şi nici mariajul ieftin şi accesoriile de un prost gust cras! Nimic din ceea ce oferea Scarlett la începutul carierei sale pe covorul roşu nu mai are legătură cu diva de-acum! Strălucitoare la propriu şi la figurat, Johansson face, în prezent, senzaţie cu stilul vestimentar afişat şi atitudinea ei absolut încrezătoare şi atrăgătoare.

Angelina Jolie

image

O evoluţie spectaculoasă a avut şi Angie, care a trecut de la un look dark, care nu-i punea neapărat în valoare frumuseţea, la stilul care o prinde de minune astăzi. După ce că actriţa nu acorda o atenţie mărită ţinutei, în vremurile ei rebele, nici machiajul nu era ceea ce trebuia. Noroc cu trăsăturile desăvârşite ale lui Jolie, că, altfel, outfit-ul all black, prea larg şi neflatant ar fi fost o adevărată catastrofă!

Jennifer Aniston

image

Nici fosta rivală a Angelinei - de pe vremea când l-au împărţit pe Brad Pitt - nu a făcut cele mai bune alegeri vestimentare în perioada ei de început la Hollywood. OK, erau alte vremuri atunci şi moda s-a schimbat - Slavă Domnului! - drastic din anii '90 până acum, însă nu e scuzabil să porţi ceva care să te urâţească şi cu asta basta!

După ce că pe Jennifer n-a ajutat-o natura la fel de mult ca pe Angelina, la capitolul frumuseţe fizică, ea a şi purtat ţinute care n-o avantajau. Câte un sacou prea lălâi, o bască ce nu-şi avea locul nicăieri în preajma Cetăţii Filmului şi outfitul devine de tot râsul! Bine măcar că întreaga carieră a actriţei a cunoscut repejor o pantă superascendentă şi că Aniston a încăput fără întârzieri pe mâinile pricepute ale unor specialişti, care să îi recomande cele mai potrivite outfit-uri pentru ea, că altfel, zău, nu ştiu ce ne făceam!

Natalie Portman

image

Probabil e un strigăt de groază din partea actriţei (foto1), care şi-o fi dat şi ea seama - atunci când s-a trezit pe scenă, în faţa oamenilor şi cu un microrfon în mână - de nenorocirea vestimentară care a dat peste ea. Cum să combini tu un pantalon lucios şi violet cu un tricou spălăcit, care, mă scuzaţi, are un desen în nuanţe de-un violet turbat şi atunci se asortează de minune?! Nu mai amintim de croiul pantalonului care-i face piciorul posesoarei lat cât China! Şi nici nu pomenim nimic de accesoriile care n-au nicio legătură cu restul amalgamului stilistic. Dar să uităm de prima imagine şi să o admirăm liniştitţi pe cea de-a doua. Ei, aici se văd clasa, designerul, stilistul? Se văăăd!!Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia