FOTO Sophia şi-a petrecut Revelionul alături de viitorul soţ. Vezi unde!

5 ianuarie, 2015
sophia revelion prieteni jpeg

Nonconformista artistă Sophia a petrecut sărbătorile alături de Victor, viitorul său soţ, în două locuri speciale din România. Mai întâi, de Crăciun, cei doi logodnici au ajuns în Maramureş unde au sărbătorit în mod tradiţional naşterea Domnului.

Nonconformista artistă Sophia a petrecut sărbătorile alături de Victor, viitorul său soţ, în două locuri speciale din România. Mai întâi, de Crăciun, cei doi logodnici au ajuns în Maramureş unde au sărbătorit în mod tradiţional naşterea Domnului.

“Am îmbrăcat straie tradiţionale, specifice locului, am mers la colindat cu Viflaimul şi am fost răsfăţaţi de localnici cu mere, nuci şi cozonaci. În Maramureş este o atmosferă cu totul specială de Crăciun. Toate casele sunt luminate, iar localnicii îi aşteaptă pe colindători din seara de Ajun până dimineaţa”, povesteşte Sophia.

După câteva zile petrecute în Maramureş, Sophia şi Victor au plecat spre Roznov, oraşul natal al artistei, de lângă Piatra Neamţ. Acolo solista şi-a vizitat părinţii şi prietenii alături de care a petrecut Revelionul.

Locaţia a fost, din nou, una specială. Au ales un restaurant amenajat în ininta unei case boiereşti, patrimoniu naţional.

image

De această dată nonconformista artistă a ales o vestimentaţie mai actuală, purtând pantaloni negri cu paiete, o bluză cu inserţii de piele şi ţinându-şi părul strâns în coc stil japonez. Şi machiajul a fost unul aparte, Sophia alegând conturul ochilor în nuanţe argintii şi negre, în stil ying-yang.

image

La miezul nopţii, cei doi logodnici şi-au reînoit jurămintele de iubire şi şi-au pus dorinţa ca în luna august să aibă una din cele mai frumoase nunţi din România. "Este obiectivul meu de suflet pe anul nou. Îmi doresc o nuntă despre care să am ce le povesti copiilor şi nepoţilor", spune artista.

În prima zi din noul an Sophia şi Victor au mers la o biserică din Roznov. “Pe drum am întâlnit un băiat ce ţinea în braţe un miel. E semn de noroc şi bogăţie, se spune din bătrâni”, declară Sophia.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}