FOTO Spice Girls, atunci şi acum! Cât de mult s-au schimbat fetele Spice?

21 ianuarie, 2015
spice girls spice girls 933856633 jpeg

Generaţia tinerilor de 25-35 de ani ştie prea bine cum s-a manifestat fenomenul Spice. Atâtea casete, atâtea postere şi poze lipite cu cele 5 artiste tinere şi efervescente au populat dulapurile şi uşile şi birourile tinerilor, când hituri precum „Viva forever”, „Wannabe” sau „Spice Up Your Life” ne-au cucerit minţile. În două cuvinte, Spice Girls, o trupă de 5 fete puse pe-a cuceri lumea, din 1994.

Generaţia tinerilor de 25-35 de ani ştie prea bine cum s-a manifestat fenomenul Spice. Atâtea casete, atâtea postere şi poze lipite cu cele 5 artiste tinere şi efervescente au populat dulapurile şi uşile şi birourile tinerilor, când hituri precum „Viva forever”, „Wannabe” sau „Spice Up Your Life” ne-au cucerit minţile.

În două cuvinte, Spice Girls, o trupă de 5 fete puse pe-a cuceri lumea, din 1994.

image

Dar dacă tot sunt mai bine de 20 de ani de atunci, cum au evoluat şi crescut Scary Spice (Melanie Brown), Sporty Spice (Melanie Chisholm), Ginger Spice (Geri Halliwell), Baby Spice (Emma Bunton) şi Posh Spice (Victoria Beckham)? Pe unele le ştim prea bine, de altele am şi uitat, însă mulţi fani sunt curioşi de cum s-au descurcat artistele, la atâta timp de la lansare şi de la succesul avut cu turneele sale mondiale. Căci evident, succesul şi faima au termen de expirare, mai ales când e vorba de o trupă de fete tinere care-au devenit un fenomen de girl power în toată lumea, subit.

Cum arătau fetele Spice Girls atunci şi cum arată acum? Click pe următoarea!

Melanie Brown

image

Mel B sau Scary Spice are acum 39 de ani şi jonglează cu lumea divertismentului şi-a muzicii, fiind jurat în cadrul emisiunilor de talente. Pe plan personal, să spunem că este fericită să aibă 3 copii cu soţul ei, Stephen Belafonte, însă în ultimele luni s-a tot speculat că fosta Spice Girl are de gând să divorţeze de acesta, în umbra ideii că este bisexuală.

image

Melanie Chisholm

image

Mel C sau Sporty Spice, cea mai fit artistă dintre toate, are 41 de ani şi arată foarte bine. Este tot cântăreaţă, dar şi femeie de afaceri. A avut succes după destrămarea trupei Spice Girls şi a scos 6 albume solo, dar o perioadă dificilă pentru ea a fost acum 10 ani, când s-a luptat cu depresia şi tulburările de alimentaţie. Din fericire, muzica a salvat-o, reunindu-se şi cu fetele din Spice Girls pentru turneul lor legendar, şi continuă să cânte şi acum solo. Pe plan personal, se bucură să aibă o fetiţă de 5 ani.

image

Geri Halliwell

image

Sau simpatica Ginger Spice, care are acum 42 de ani, dar care a rămas la fel de jovială. A încercat şi ea cariera solo în muzică, după Spice Girls, şi continuă şi acum. Momentan, are un copil de 9 ani, o fiică pe nume Bluebell, iar Victoria Beckham şi Emma Bunton sunt naşele acesteia. Geri este logodită cu Christian Horner, şef în cadrul Red Bull Racing Formula 1.

image

Emma Bunton

image

Este tot blondă şi tot tinerică la 39 de ani, mai ales că şi-a început cariera în divertisment de mică, participând la concursuri de frumuseţe. Baby Spice era un nume relevant, având în vedere că este cea mai tânără din grup. Şi cea mai fidelă! Formează un cuplu cu un alt artist, Jade Jones, din 1998, cu care are şi doi copii.

image

Posh Spice

image

Nu am lăsat-o la urmă degeaba, având în vedere că e cea mai cunoscută vedetă din Spice Girls. Victoria Beckham (40) este un nume greu în industria modei – a dat muzica pe design – şi soţia lui David Beckham, de 15 ani, cu care are 4 copii frumoşi. O familie perfectă cu o avere impresionantă! De asemenea, Vic pare să fie cel mai puţin schimbată dintre toate.

image

FOTO GETTY, WENNRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg