FOTO Stacy Keibler, fosta iubită a lui Clooney, şi-a găsit soţ!

10 martie, 2014
inst jpeg

Cu siguranţă starul de cinema de 52 de ani nu se aştepta ca fosta lui iubită mai tânără, Stacy, să îi găsească deja un înlocuitor - şi chiar unul care i-a devenit soţ! Pe 8 martie, fostul model de 34 de ani s-a căsătorit în

Cu siguranţă starul de cinema de 52 de ani nu se aştepta ca fosta lui iubită mai tânără, Stacy, să îi găsească deja un înlocuitor - şi chiar unul care i-a devenit soţ! Pe 8 martie, fostul model de 34 de ani s-a căsătorit în secret cu Jared Pobre, iubitul ei de 39 de ani, în Mexic, în priveliştea romantică a unui apus de soare, pe malul mării.

Fosta iubită a lui Clooney - cu care a stat aproape doi ani de zile, până s-au despărţit în iulie 2014 - a ales Ziua Femeii pentru a deveni soţie pentru prima oară, căsătorindu-se cu cel cu care a formează un cuplu de jumătate de an, în deplin secret, doar alături de familie.

image

"Fericirea mea e de nedescris!", ar fi declarat ea pentru revista People. "Căsnicia este legătura supremă a iubirii şi prieteniei. Înseamnă să ai toată încrederea şi speranţa într-o persoană despre care crezi că e sufletul tău pereche".

"Amândoi am simţit că marea zi ar trebui să fie foarte specială şi chiar aşa a fost. Un amestec de romantism, linişte, frumuseţe, unitate şi multă dragoste", a continuat Stacy, referitor la marele eveniment din weekend.

image

Stacy şi Clooney s-au despărţit amiabil, conform spuselor fostului model: "Nu s-a întâmplat nimic dramatic între noi, lucrurile au rămas OK între noi". Mai mult, a susţinut că nu-şi dorea copii sau un mariaj cu actorul. "E ultimul lucru la care mă gândesc", a mai spus ea.

În schimb, cu Jared, Stacy este prietenă de mai bine de 5 ani, dar idila s-a înfiripat în toamna anului trecut. Pentru amândoi, este prima oară când ajung la altar.

FOTO InstagramRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}