FOTO Stacy Keibler, fosta iubită a lui Clooney, şi-a găsit soţ!

10 martie, 2014
inst jpeg

Cu siguranţă starul de cinema de 52 de ani nu se aştepta ca fosta lui iubită mai tânără, Stacy, să îi găsească deja un înlocuitor - şi chiar unul care i-a devenit soţ! Pe 8 martie, fostul model de 34 de ani s-a căsătorit în

Cu siguranţă starul de cinema de 52 de ani nu se aştepta ca fosta lui iubită mai tânără, Stacy, să îi găsească deja un înlocuitor - şi chiar unul care i-a devenit soţ! Pe 8 martie, fostul model de 34 de ani s-a căsătorit în secret cu Jared Pobre, iubitul ei de 39 de ani, în Mexic, în priveliştea romantică a unui apus de soare, pe malul mării.

Fosta iubită a lui Clooney - cu care a stat aproape doi ani de zile, până s-au despărţit în iulie 2014 - a ales Ziua Femeii pentru a deveni soţie pentru prima oară, căsătorindu-se cu cel cu care a formează un cuplu de jumătate de an, în deplin secret, doar alături de familie.

image

"Fericirea mea e de nedescris!", ar fi declarat ea pentru revista People. "Căsnicia este legătura supremă a iubirii şi prieteniei. Înseamnă să ai toată încrederea şi speranţa într-o persoană despre care crezi că e sufletul tău pereche".

"Amândoi am simţit că marea zi ar trebui să fie foarte specială şi chiar aşa a fost. Un amestec de romantism, linişte, frumuseţe, unitate şi multă dragoste", a continuat Stacy, referitor la marele eveniment din weekend.

image

Stacy şi Clooney s-au despărţit amiabil, conform spuselor fostului model: "Nu s-a întâmplat nimic dramatic între noi, lucrurile au rămas OK între noi". Mai mult, a susţinut că nu-şi dorea copii sau un mariaj cu actorul. "E ultimul lucru la care mă gândesc", a mai spus ea.

În schimb, cu Jared, Stacy este prietenă de mai bine de 5 ani, dar idila s-a înfiripat în toamna anului trecut. Pentru amândoi, este prima oară când ajung la altar.

FOTO InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg