FOTO Starurile anilor ‘90 şi copiii lor : de la adolescenţi faimoşi la familişti convinşi

17 februarie, 2014
jessica simpson fb 12 feb jpeg

Aproape că nu ne vine să credem cât de mult s-au schimbat tinerele speranţe ale muzicii şi nu numai, din anii ’90 şi 2000 până acum. Mulţi artişti ai acelor vremuri au fost idoli a sute de mii de fani, au fost pop staruri care au cucerit lumea şi care promiteau o ascensiune nemaipomenită. Însă nu pentru toţi a fost aşa. Cert este, însă, că vedetele de acum 10-20 de ani au trecut la un pas important: familia.

Aproape că nu ne vine să credem cât de mult s-au schimbat tinerele speranţe ale muzicii şi nu numai, din anii ’90 şi 2000 până acum. Mulţi artişti ai acelor vremuri au fost idoli a sute de mii de fani, au fost pop staruri care au cucerit lumea şi care promiteau o ascensiune nemaipomenită. Însă nu pentru toţi a fost aşa. Cert este, însă, că vedetele de acum 10-20 de ani au trecut la un pas important: familia. Şi copiii lor sunt, acum, micile vedete din viaţa lor.

Vă mai amintiţi de ei?

Pink

Talentata artistă este una dintre cele mai de succes ale generaţiei 2000. Din fericire, blonda de 34 de ani nu s-a împotmolit cu timpul şi este mai bine ca oricând, cu turnee şi albume recunoscute în toată lumea, dar şi cu un o fetiţă de care este foarte mândră, pe nume Willow Sage Hart (3), concepută cu soţul ei, Carey Hart. Şi se zvoneşte că cei doi îşi mai doresc un copil!

Shakira

„Hips Don’t Lie” şi nici imaginile cu ea, alături de fiul ei, Milan (1), şi cu logodnicul său, GeraRD Pique. Proaspăta mămică se bucură, totuşi, şi de acelaşi succes ca acum mulţi ani, pe când ne întărâta cu videoclipurile sale fierbinţi şi cu mişcările latino seducătoare. Din câte am văzut în videoclipul la care a colaborat cu Rihanna, Shakira s-a mai temperat, însă rămâne la fel de focoasă!

Jennifer Lopez

Din fericire, focoasa artistă împacă şi cariera, şi viaţa de mamă chiar foarte bine. Starul care ne energiza cu hiturile din 2000 – “Love Don’t Cost A Thing” sau “Waiting for Tonight” ori “Jenny From The Block” – are mare grijă de gemenii pe care îi are cu fostul soţ, Marc Anthony. Pe Max şi pe Emme îi ia şi în turneu, când are ocazia.

Mariah Carey

Ea este familiarizată cu faima de la începutul anilor ’90, succesul ca artist R&B ţinându-se scai de ea şi acum. Tot scai se ţin şi gemenii pe care îi are cu soţul ei, Nick Cannon: Moroccan şi Monroe sunt drăgălaşii lor copii, pe care Mariah îi ia cu ea de multe ori la spectacole.

Alanis Morissette

Artista canadiană de 39 de ani a devenit mama unui băiat teribil de scump, pe nume Ever, în vârstă de 3 ani, cu soţul ei, Mario Treadway. Iată chipul fericirii!

Fergie

Dura Fergie din trupa Black Eyed Peas a anilor ‘90 a lăsat muzica pe locul doi, pentru a-şi întemeia o familie. La 38 de ani, este căsătorită cu Josh Duhamel, cu care are un copil de jumătate de an, Axl Jack. Sperăm să o mai auzim cântând, măcar din când în când.

Beyonce

De la vremea Destiny Child, pe când devenea o femeie independentă, până acum, când este soţie şi mamă, cu acte-n regulă, iată c-au trecut ani buni. Totuşi, faima sa continuă să crească, pe plan muzical, ajutată şi de soţul ei, Jay-Z. Cei doi au o fetiţă adorabilă, pe nume Blue Ivy, care deja a devenit şi ea celebră în mediul online. Doar o are ca mamă pe regina muzicii, Queen B sau cum vreţi să o numiţi!

Jessica Simpson

Poate că nu mai e un pop star de la hitul ei, These Boots Are Made For Walking, dar designerul de 33 de ani este tare fericită cu cei doi copii ai săi, Maxwell (aproape 2 ani) şi fiul ei, Ace Knute (8 luni), pe care îi are cu logodnicul său, Eric Johnson.

image

Usher

La 35 de ani, starul R&B se bucură de statutul de tată ca de succesul de-acum zece ani, pe când lansa albumul Confessions, în care mărturisea cum îşi înşela iubitele. A prins la public enorm, iar rezultatul nu a fost doar succesul muzical, ci şi doi băieţi adorabili: Naviyd Ely Raymond (6), Usher Raymond V (5).

image

FOTO INSTAGRAM, FACEBOOK , TWITTERRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}