FOTO. Starurile de la Hollywood au petrecut la Festivalul Glastonbury

26 iunie, 2017
pitt, depp, david jpeg

Starurile de la Hollywood, fie că vorbim de actori celebri sau cântăreţi, au spus prezent şi anul acesta la Festivalul de Muzică de la Glastonbury. Sunt mereu pe covorul roşu la evenimente sau premiere de film, însă nu se dau înapoi de la a participa la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Anglia, pentru a-i vedea pe scenă, performând, pe artiştii lor preferaţi.

Pitt, Depp şi Beckham au fost trei dintre surprizele de la eveniment.

În acest an, pe lângă cântăreţii care au încins atmosfera, o serie de prezenţe neaşteptate i-au luat prin surpindere pe participanţii la aceste festival. Probabil că mulţimea de oameni trebuie să fi avut un şoc să-i vadă pe câţiva dintre marii actori, Brad Pitt, Johnny Depp, Bradley Cooper şi David Beckham, reuniţi la acelaşi eveniment, la Worthy Farm. Şi au fost îmbrăcaţi adecvat, cu o dispoziţie bună, bucurându-se de un concert pe cinste, doi dintre celebrii actori chiar au performat pe scenă - Johnny şi Bradley.

Ei au urcat pe scenă pentru a cânta.

Dacă o perioadă după despărţirea de Angelina Jolie din 2016, Brad Pitt a fost foarte discret, inclusiv cu apariţiile publice, se pare că acum începe din ce în ce mai tare să revină în centrul atenţiei, pe la evenimente de tot felul. Fanii actorului au fost şocaţi să-l vadă în weekend la Glastonbury. Dar vremurile bune au venit din nou pentru Pitt, care se ocupă de mai multe proiecte şi a ajuns la un consens cu fosta parteneră de viaţă. Brad s-a fotografiat alături de membrii formaţiei britanice Royal Blood, iar fotografia a fost distribuită de aceştia din urmă pe Instagram, cu un mesaj sub formă de glumă: "Felicitări câştigătorului concursului nostru - William Bradley Pitt".

image

În acelaşi timp, Depp a fost foarte liniştit la acest festival, urmărindu-l pe scenă pe bunul său prieten, Liam Gallagher. Johnny a schimbat mai multe ţinute, a fost cea mai fashion apariţie, marcând încă o reuşită la acest eveniment - şi-a prezentat filmul "Libertine" şi i s-a alăturat lui  Kris Kristofferson pe scenă pentru a interpreta o melodie.

Johnny Depp a fost senzaţia festivalului.

Şi Bradley Cooper a surprins mulţimea anul acesta, căci a urcat pe scenă pentru a filma o scenă pentru noul săul film, "A Star is Born", un remake al filmului din 1937. Bradley a apărut chiar şi într-o fotografie a lui Brad Pitt cu cântăreţul Chris Simmons, fotografie care a făcut senzaţie pe internet.

David Beckham şi fiul său Brooklyn şi-au făcut şi ei apariţia la Festivalul Glastonbury din acest an, pentru a ajuta la deschiderea unor case în Pilton, alături de fondatorul festivalului, Michael Eavis. Casele respective vor oferi oamenilor o oportunitate mult mai ieftină în acea zonă. David şi Brooklyn au fost fotografiaţi la festival, dar şi în timp ce se bucurau de spectacolul oferit de Liam Gallagher. La eveniment a fost şi Victoria Beckham.

image

O mulţim de artişti au urcat anul acesta pe scenă, printre care Dua Lipa, Craig David, Ed Sheeran, însă nimeni nu a făcut aşa senzaţie ca artista Katy Perry. La sfârşitul spectacolului, cântăreaţa s-a aruncat în public, aterizând în braţele fanilor extaziaţi.

Mai multe fotografii în Galeria Foto!

Foto: Getty Images, Instagram, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg