FOTO Stil și rafinament by Cătălin Botezatu într-un show prezentat la Paris Fashion Week

1 octombrie, 2024

Weekendul trecut, cel mai cunoscut designer român s-a reîntors în capitala Franței pentru o nouă prezentare exclusivă dedicată publicului său cel mai pretențios.

Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (33) JPG

Cătălin Botezatu a devenit un nume de referință și dincolo de hotarele României pentru tot ce înseamnă creație și stilism provenind din valul de designeri din Europa de Est. Este cunoscut ca fiind cel mai prolific designer din România, cu prezentări ale colecțiilor sale pe toate continentele în ultimii 25 de ani și premiat cu peste 380 de premii naționale și internaționale. Iar prezența lui constantă, de 15 ani încoace, la săptămânile modei din New York, Paris sau Milano, cu prețioasele sale colecții haute-couture, o confirmă pe deplin.

Ba chiar, în ultimii 5 ani, celebrul designer a fost prezent de două ori pe an, în sezoanele de toamnă-iarnă și primăvară-vară, cuprezentări la celebrele săli ale Palatului Behague, iar în ultimii 4 ani, de două ori pe an la celebrul Hotel Ritz, Salonul Vendôme.

Așa se face că și weekendul trecut, Salonul Vendôme al celebrului hotel Ritz Paris a găzduit un nou show exclusivist cu public pretențios (personalități importante, oameni din lumea crypto, șeici și capete încoronate), Cătălin Botezatu fiind cel care a deschis seria prezentărilor designerilor români cu o dublă colecție (una tip dramă și alta haute-cuture) în negru și argintiu, și accesorizată extrem de rafinat cu pantofi și bijuterii argintii. Coafurile modelelor au fost realizate de celebrul hairstylist Laurente Tourette aflat în top 10 artiști ai lumii.

Ca totul să aibă o notă distinsă, în colecția sa pentru Paris Fashion Week, pe lângă rochiile de seară, acesta a mai adăugat și câteva produse vestimentare masculine semnate Viggo by Cătălin Botezatu, din materiale prețioase, broderii manuale în negru și argintiu.

Show-ul de modă a fost continuat de prezentările designerilor invitați (Miau by Clara Rotescu, Imroska, Norina Stoica și Cristallini) și s-a încheiat apoteotic, în aplauzele publicului și cu două premii importante pentru cariera sa: al doilea trofeu ”Cel mai bun designer” și titlul de „Designerul oficial al Fashion TV Paris”.

„Sunt măgulit de reacția oamenilor. Aceste premii înseamnă mult pentru mine”, a declarat Cătălin Botezatu despre magnifica lui seară. „Am prezentat în Sala Vendome de la Ritz Paris, o sală foarte somptuoasă. Ca de fiecare dată, am avut o colecție haute-couture, în negru și argintiu, cu coafuri făcute de Laurent Tourette, o colecție extrem de sofisticată și aplaudată de peste 400 de persoane în sala devenită neîncăpătoare", a mai spus creatorul român.

Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (5) JPG

FOTO: PR



Recente pe Ok! Magazine

Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher, s a casatorit cu Iain Bethke   Instagram jpg
Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg
FotoJet Nicole jpg
Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg
Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg
Angelina Jolie premiera Maria, GettyImages (4) jpg
Melania Trump   pagina oficiala jpg
Jennifer J Lo, Profimedia jpg
fiica prezentatoarei Raluca Moianu, Mara Ancuta, s a casatorit cu Virgil Boglea si e insarcinata cu baiat   Instagram jpg
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
FotoJet Mada jpg
Adelina Chivu la podcastul Fain si Simplu al lui Mihai Morar  (2) png
George și Amal Clooney la New York, GettyImages (6) jpg
Lana Del Rey, GettyImages (1) jpg
Simona Gherghe si Razvan Sandulescu cu Kate Hudson in Paxos   Instagram jpg
Michael și Catherine PNG
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, Profimedia (2) jpg
Distributia din Iubire cu parfum de lavanda   Antena 1 jpg