FOTO Stil vestimentar dezastruos! Vezi cum se îmbracă fiicele lui Demi Moore!

23 martie, 2015
tallulah and scout willis hepta 1977215 jpeg

Dacă ar fi fost anonime, probabil vestimentaţia lor nu ar fi atras atenţia asupra lor. Însă când părinţii lor sunt atât de cunoscuţi, nu se pot aştepta să treacă neobservate. Este vorba, bineînţeles, de fiicele lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis

Dacă ar fi fost anonime, probabil vestimentaţia lor nu ar fi atras atenţia asupra lor. Însă când părinţii lor sunt atât de cunoscuţi, nu se pot aştepta să treacă neobservate.

Este vorba, bineînţeles, de fiicele lui Demi Moore şi ale lui Bruce Willis care par că n-au niciun simţ al esteticului. Nu o dată cele două au fost surprinse de paparazzi, pe stradă, purtând outfituri de-a dreptul ciudate.

Drept dovadă stau şi fotografiile surprinse (foto stânga, sus), ieri, pe stradă cu Tallulah Willis (21) şi Scout (23), când cele două se bucurau de o plimbare la pas prin New York. După cum era de aşteptat, ţinutele celor două erau, pur şi simplu, din alt peisaj. Şi pentru a intra şi mai în amănunt, precizăm că Scout purta şosete albe la balerini de culoare neagră, blugi evazaţi, tricou alb şi vreo trei straturi de geci. Şi dacă nu era de ajuns, observaţi cum nici sora sa mai mică, Tallulah, nu stă mai bine la capitolul vestimentaţie. Tallulah a optat tot pentru o pereche de blugi spălăciţi, evazaţi, o geacă de piele, un hanorac portocaliu, şi un fes asortat.

Iar dacă nici poza prezentată mai sus nu e de ajuns pentru a vă face o părere, uitaţi-vă la această imagine de mai jos, suprinsă săptămâna trecută, în care cele două fete au fost surprinse în compania mamei lor, la fel de ”bine” îmbrăcată.

image

Sursă foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg