FOTO Strănepoata lui Ernest Hemingway face carieră în modă

5 septembrie, 2014
liu jo 2014 fall winter 6 jpeg

Dree Hemingway, strănepoata celebrului scriitor Ernest Hemingway, face furori în lumea modellingului internaţional. În vârstă de 26 de ani, Dree a înlocuit-o pe celebra Kate Moss, care timp de mai multe sezoane a fost imaginea

Dree Hemingway, strănepoata celebrului scriitor Ernest Hemingway, face furori în lumea modellingului internaţional. În vârstă de 26 de ani, Dree a înlocuit-o pe celebra Kate Moss, care timp de mai multe sezoane a fost imaginea Liu Jo şi Liu Jo Jeans.

Liu Jo a ales o nouă imagine pentru campania de toamnă-iarnă a brandului: o femeie sofisticată cu potenţial iconic şi renume internaţional, o frumuseţe modernă ce va fascina întreaga lume prin stilul ei, au declarat reprezentanţii brandului.

Dree Louise Hemingway Crisman a crescut în Idaho, unde a urmat cursurile şcolii Ernest Hemingway, iar mai târziu, s-a mutat în California. După doi ani de liceu, ea a abandonat cursurile pentru a urma o carieră de model. A debutat în 2009 în show-ul de modă Givenchy şi s-a bucurat de succes imediat, fiind cooptată în prezentarea Calvin Klein Resort din New York şi în showul Topshop din Londra. În 2010, a devenit imaginea Gianfranco Ferre şi a fost inclusă în showurile de modă Karl Lagerfeld,Chanel,Jean Paul Gaultier,Chanel şi Paco Rabanne. În 2012, si-a facut debutul in lumea filmului, a aparut in cateva videoclipuri si a fost fotografiata de insusi Bryan Adams.

image
image


Recente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg