FOTO Tara Reid, îngrozitor de slabă! 

1 decembrie, 2014
untitled 30 jpeg

Celebritatea merge mână în mână cu pretenţia unei siluete perfecte, iar asta pare să fie povară prea grea pentru unele vedete. Pentru altele, a fi slabă rezonează cu idealul lor de frumuseţe şi fac orice pentru a fi în formă.

Însă, nu întotdeauna a fi slabă înseamnă a arăta bine. Este cazul şi actriţei din American Pie, Tara Reid, care pare că nu mai are control asupra organismului său. Pe vremuri era o blondă voluptuoasă care sucea minţile oricărui bărbat, iar acum este doar umbra acelei imagini. Tara Reid a slăbit îngrozitor de mult şi aspectul său este departe de cel al unei dive sexy.

Deşi de câţiva ani oscilează foarte mult în greutate, cea mai recentă fotografie surprinsă cu actriţa şochează foarte tare. Aceasta a postat zilele trecute pe o reţea de socializare o fotografie cu ea din Palm Spring, pe când sărbătorea Thanksgiving.

image

Deşi situaţia este una agravantă, Tara pare că se simte bine în pielea ei şi că se bucură de momentele petrecute cu familia sa, în Palm Spring.

La vederea acestor poze, fanii nu s-au arătat prea încântaţi, aceştia întrebând-o cât are de gând să mai slăbească şi dacă este conştientă de felul în care arată.Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg