FOTO Teo Trandafir s-a căsătorit

3 iunie, 2012
teo trandafir se casatoreste astazi la buftea 5 size1 jpeg

Sâmbătă, vedeta Pro TV şi iubitul său, Constantin Iosef, şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii intime, doar în prezenţa familiei şi a celor mai apropiaţi prieteni.

Sâmbătă, vedeta Pro TV şi iubitul său, Constantin Iosef, şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii intime, doar în prezenţa familiei şi a celor mai apropiaţi prieteni.

Dacă pe 1 iunie, Teo a sărbătorit împreună cu fetiţa ei, Maia (8), Ziua Copilului, a doua zi, când ea însăşi a fost sărbătorita – căci a împlinit 43 de ani – a avut un motiv în plus să petreacă: s-a căsătorit cu iubitul său, Constantin Iosef, pe care l-a descoperit pe Facebook, dar care este şi singurul bărbat care a convins-o că are motive serioase să meargă la altar.

Atât cununia religioasă, cât şi petrecerea au avut loc la Buftea, iar invitaţii au fost doar câţiva, căci Teo a mărturisit că-şi doreşte să aibă o nuntă mică, alături de apropiaţi.

image

La dorinţa mirilor, cununia religioasa s-a desfăşurat în aer liber, în apropierea cortului, chiar pe pajiştea de la Buftea.

Decorul din cortul de nuntă a fost unul de vis, elegant, romantic, de care s-a ocupat exclusiv naşa lui Teo Trandafir, patroana unei firme de evenimente, astfel că organizarea nunţii a fost un cadou pentru ziua miresei, despre care vedeta n-a ştiut absolut nimic, Teo declarând, la un moment dat, că va fi doar musafir.

Şi muzica a fost tot o surpriză: Holograf, Taxi, Mircea Baniciu, dar şi Mihai Mărgineanu au întreţin atmosfera pentru invitaţi.

vezi aici galeria foto Cât despre rochia de mireasă aleasă, Teo a declarat că “e frumoasă, îmi place foarte mult. În partea de sus este simplă, iar în partea de jos are un fel de fotă. Voi avea şi o a doua ţinută. Voi avea o rochie de mireasă şi o rochie şi de mai mireasă!", a spus entuziasmată vedeta Pro TV.

În ceea ce priveşte luna de miere, vedeta a anunţat că o mai amână puţin, deoarece în perioada imediat următoare are multe treburi de finalizat.

Casă de piatră şi să fie într-un ceas bun!

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg