FOTO Top 6 Cele mai frumoase destinaţii VIP pentru luna de miere

13 iulie, 2017
kate william revista OK jpeg

Uite cum arată aceste mirifice locuri în care cuplurile celebre au ales să-şi petreacă sejurul de după nuntă...

image

Prinţul William şi Kate au fost aici în luna lor de miere în 2011. Resortul amenajat în acest paradis tropical are doar 11 vile, ceea ce înseamnă mult visata discreţie şi intimitate pentru cuplurile care îşi doresc asta. Serviciile sunt impecabile, iar biodiversitatea din ape face ca snorkellingul şi scuba/divingul să fie cele mai căutate activităţi.

image image image

image image image image image

În acest hotel istoric, cu o vedere splendidă spre Positano, şi-au petrecut luna de miere Reese Witherspoon şi Jim Toth. Ca să ajungi aici trebuie să urci 70 de trepte – iar odată ajuns, vei fi pe loc cucerit de aerul vintage al clădirii albe şi de parfumul grădinii de portocali din spate, de unde proprietarii ăşi culeg dimineaţa fructele pentru cel mai proaspăt orange juice.

image image image

image

Aici au ales să-şi petreacă luna de miere Emily Blunt şi John Krasinki – pe Lacul Como, în această fostă reşedinţă de secol XVI, decorată cu antichităţi şi picturi de valoare, ceea ce o face destinaţia perfectă pentru iubitorii de artă.

image image image image image

Pentru o schimbare spectaculoasă de decor să facem un salt în sălbăticie – şi în cel mai exclusivist loc de vacanţă din sălbăticie: Singita. Justin Timberlake şi Jessica Biel au venit aici în luna de miere în 2012. Situată în nordul Tanzaniei, Singita înseamnă confort maxim, hrană organică, păduri de acacia, zboruri cu balonul, safari, mountain biking, cele mai bune vinuri şi whiskey-uri, un SPA excelent, un chef şi un majordom doar la dispoziţia voastră... A, da! Iar printre activităţi există şi număratul de stele, pentru că aici cerul are o limpezime impresionantă.

image image

image

Pentru cei care visează la cele mai albastre lagune şi cel mai fin nisip, aceasta este destinaţia perfectă. Poziţionat în Maldive, la sud-est de Sri Lanka, One & Only Reethi Rah este resortul unde Fergie şi Josh Duhamel s-au bucurat de tot luxul în luna lor de miere, dar şi de distracţii precum waterskiing, parasailing şi wakeboarding.

image image image

image

Paradisul acesta pe apă a fost destinaţia de nuntă preferată de Nicole Kidman şi Keith Urban. Cinele romantice pe plajă, înotatul printre peştii coloraţi, plimbările cu elicopterul, excursiile pe Muntele Otemanu sunt doar câteva dintre experienţele de neuitat ale acestui loc.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg