FOTO Top 7 cele mai spectaculoase resorturi deţinute de celebrităţi

11 iulie, 2017
Cristiano Resort jpeg

De la luxul greu în stil Versace la ecoluxul promovat de Leonardo DiCaprio, aceste locuri ar putea fi nişte excelente idei pentru o vacanţă de neuitat

Pestana CR7, Portugalia

image image image image image

Cele două hoteluri, unul în Lisabona şi unul în Funchal, Madeira, aparţin fotbalistului Cristiano Ronaldo, care astfel şi-a completat portofoliul de afaceri, din care mai fac parte o linie de tricouri, una de pantofi şi un parfum. Numele hotelului este alcătuit, cum bănuiaţi, din iniţialele lui şi numărul tricoului cu care face şi acum istorie în fotbal. Iar hotelului lui preferat este cel din Funchal, oraţul său natal. Hotelul are, bineînţeles, elemente de decor legate de Ronaldo, cum ar fi tricouri atârnate pe pereţi ori caricaturi ale fotbalistului.

Mahali, Mzuri, Kenya

image image image image

Ştim că Sir Richard Branson deţine Necker Island... Dar portofoliul lui mai include şi acest luxos safari camp de 12 corturi, situat în zona Masai Mara. Anul trecut, resortul a luat premiul publcului Conde Nast. De ce „Mahali Mzuri”? Numele înseamnă în swahili „loc frumos”. Ah, şi apropo: cort e unfel de-a spune. În imagini poţi vedea cam ce înseamnă cort pentru Sir Richard Branson.

Blackadore Caye

image image image

Este una dintre cele mai exclusiviste insule din lume. Aflată în Belize, în spatele unei bariere de corali a doua ca mărime în lume, Blackadore a fost cumpărată de cine altcineva decât Leonardo DiCaprio, starul care susţine cel mai activ mediul şi ecologia. Iar acest spaţiu se încadrează perfect în gusturile celebrului ecologist: este resortul de „cel mai verde lux” posibil, încă în curs de amenajare. DiCAprio plănuieşte să-l inaugureze în 2018, ecoresortul fiind alcătuit din vile plasate pe atoli artificiali, pentru a proteja viaţa marină. . Leo a descoperit insula de 421.000 metri pătraţi în urmă cu zece ani şi a cumpărat-o cu aproape 2 milioane de dolari, pentru a crea „cel mai bun exemplu de ospitalitate verde”, după cum âi place chiar lui să spună.

La Lancha, Guatemala

image image image image image

Acest hotel boutique cu doar zece camere şi vedere spre Lacul Peten Itza îi aparţine regizorului Francis Ford Coppola, care a vrut să respecte sitlul şi tradiţia locale în tot ce înseamnă acest loc: de la gastronomie la mobilier. În plus, La Lancha se află foarte aproape de unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice mayaşe, Tikal.

The Mim Hotel, Sitges, Spania

image image image

Acest splendid hotel de pe coasta Mediteranei îi aparţine celebrului fotbalist Lionel Messi, care l-a cumpărat cu 26 de milioane de euro. Hotelul are 77 de camere şi o piscină pe acoperiş cu o vedere superbă.

Palazzo Versace, Dubai

image image image

Este cel de-al doilea hotel marca Versace, primul aflându-se în Queensland, Australia. Inaugurat anul trecut, are 215 camere de o opulenţă specifică Dubaiului, dar şi mărcii Versace.

The Brando, Polinezia Franceză

image image image

Numele spune totul: acest resort alcătuit din 35 de vile (cu un dormitor, două sau trei) este unul dintre cele mai luxoase destinaţii ecologice din Pacific, în locul de suflet al lui Marlon Brando, Tetiaroa. Actorul a fost atât de impresionat de Tetiaroa, un atol din Pacificul de Sud, în timp ce filma, în 1962, pentru lungmetrajul ”Revolta de pe Bounty”, încât a decis să cumpere acel grup de mici insule, în 1967. Acum, resortul luxos amenajat aici este vizitat de celebrităţi. The Brando este locul unde preşedintele Barack Obama s-a retras pentru a-şi scrie memoriile. Trustul care administrează averea lui Marlon Brando şi opt dintre cei 16 copii ai actorului sunt implicaţi în managerierea resortului The Brando.Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE