FOTO Trupa Spice Girls s-a reunit pentru a-l sărbători pe David Beckham!

3 mai, 2015
david beckham zi de nastere jpeg

În timp ce în Londra toţi erau cu sufletul la gura pentru ca noua prinţesă de Cambridge să vină pe lume, în Maroc avea loc o altă sărbătoare: David Beckham sărbătorea împlinirea celor 40 de ani, alături de familie şi de prietenii cei mai apropiaţi.

În timp ce în Londra toţi erau cu sufletul la gura pentru ca noua prinţesă de Cambridge să vină pe lume, în Maroc avea loc o altă sărbătoare: David Beckham sărbătorea împlinirea celor 40 de ani, alături de familie şi de prietenii cei mai apropiaţi.

Sâmbătă a fost o zi mare pentru britanici. Pe de o parte, fiica Ducesei de Cambridge şi a Prinţului William s-a născut, iar pe de alta, starul britanic David Beckham şi-a sărbătorit ziua de naştere. O spune chiar sărbătoritul, David Beckham, care le-a urat proaspeţilor părinţi multă fericire şi micuţei un sincer “Bine ai venit pe lume!” prin intermediul reţelelor de socializare.

image

Şi dacă în toiul distracţiei s-a oprit pentru a face o urare, David a avut timp să-şi anunţe fanii de pe Twitter că acum are şi cont de Instagram, unde va posta constant fotografii drăguţe de la petrecerea aniversară, organizată de soţia sa, Victoria Beckham.

image

O petrecere specială, am spune noi, având în vedere că pentru această ocazie şi-au făcut apariţia şi fostele componente ale trupei Spice Girls, trupă din care a făcut parte soţia sa, dar şi celebra actriţă, Eva Longoria, care este totodată şi naşa de botez a micuţei Harper.

Din păcate, din acest grup elitist lipseşte Mel B, care nu a putut ajunge în vacanţa organizată de Victoria pentru a-l sărbători pe David. Însă, fetele nu i-au simţit prea mult lipsa, căci Eva a fost acolo pentru a o înlocui.

image

Vedetele prezente la această aniversare au umplut reţelele de socializare cu fotografii superbe surprinse chiar în toiul distracţie. O astfel de imagine îi aparţine Evei Longoria care s-a pozat cu fiul cel mai mare al lui David, Brooklyn Beckham, cu care s-a “contrat” pe numărul de urmăritori de pe reţelele de socializare. Amuzată, Victoria le-a mărturisit că Brooklyn se bucură de o popularitate mai mare decât ea pe reţelele de socializare. “Când s-a întâmplat asta? Brooklyn nu numai că a bătut recordul meu de 1 milion de urmăritori, dar acum are 2 milioane??”, a fost descrierea simpatică pe care Eva a adaugat-o la adăugarea acestei fotografii.

image

O altă fotografie frumoasă pe care fanii au putut-o vedea este acest selfie cu soţii Beckham, pe care au surprins-o la lăsarea serii. David a profitat de ocazie pentru a-I mulţumi soţiei sale pentru petrecerea şi vacanţa organizată cu ocazia zilei sale de naştere.

Sursă: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg