FOTO Uite la ce a recurs Ioana Ginghină pentru a slăbi!

9 februarie, 2015
img 5022 resize jpeg

Ioana Ginghină încearcă din răsputeri să se menţină în formă. Multă vreme a încercat să aibă grijă la alimentaţia sa, sperând că numărul kilogramelor să se diminueze, însă această metodă nu a dat rezultatele dorite.

Ioana Ginghina se menţine în formă cu antrenamente ca la Hollywood: face o şedinţă de electrostimulare musculară o dată pe săptămână la Perform Studio care durează doar 20 de minute şi echivalează cu trei ore petrecute la sala de fitness.

“Când am auzit că a apărut un program care în 20 de minute îţi lucrează corpul ca în trei antrenamente la sală, că nu trebuie să faci decât o şedintţă şi rezultatele nu întârzie să apară, mi-am zis că trebuie să încerc şi eu. Aşa că m-am informat puţin despre acest gen de sport, pe care eu l-am numit “de leneşi”. Se pare că nu e chiar de leneşi pentru ca sportivii de performanţă, astronauţii şi vedetele de la Hollywood apelează la această tehnologie modernă: electrostimularea musculară. Am ales să merg la Perform Studio pentru că aici ai parte de un antrenor personal specializat în Austria, pentru că a fost conceput ca o solutie sigură şi eficientă de antrenament oferită persoanelor care, din diverse motive, nu pot petrece timp în sălile de fitness”, dezvăluie Ioana Ginghina pe blogul său www.ioanaginghina.ro.

image

Actriţa îşi împarte timpul între repetiţiile la teatru şi atelierele de creaţie MiniArtShow şi este foarte încântată că în foarte puţin timp reuşeşte să îşi facă antrenamentul săptămânal: “Îmi place că am scăpat şi de geanta mare şi incomodă de sală în care trebuia să-mi car echipamentul, pentru că la Perform Studio primeşti tot ce ai nevoie, deci iată încă o problemă rezolvată. Am făcut deja 3 antrenamente şi am slăbit 1kg şi jumătate, fără să mai ţin o dietă anume, zic că e bine. Sper ca în 10-15 şedinţe să se vadă rezultatele, pentru că primăvara bate la uşă ”, adaugă Ioana Ginghina.

image


Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg