FOTO Un altfel de „Master Chef“ la Palatul Elisabeta

31 mai, 2012
181245 3310440120881 1264466066 49782448 1359814903 n jpeg

În prezenţa Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi a reprezentanţilor Electrolux, cinci bloggeri şi-au testat abilităţile culinare gătind reţete din cartea de bucate lansată de Alteţa Sa Regală.

În prezenţa Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi a reprezentanţilor Electrolux, cinci bloggeri şi-au testat abilităţile culinare gătind reţete din cartea de bucate lansată de Alteţa Sa Regală. Pe 28 mai, bucătăria Casei Regale a României şi-a deschis pentru prima data uşa pentru bloggerii pasionaţi de domeniul culinar. E vorba despre cei cinci câştigători ai competiţiei naţionale Electrolux Passion4Cooking din luna aprilie dedicată tuturor bloggerilor de food din România, care au dovedit creativitate, iscusinţă şi îndemânare în recrearea, într-o manieră unică, personală şi creativă, a uneia dintre reţetele publicată în cartea de bucate publicată de Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta. Astfel, Anca Feodor (Cookiejar.ro), Andreea Juganaru (Andreeachinesefood.blogspot.com), Mihai Lambru (Placerisimple.wordpress.com), Brînduşa Scheaua (Brindusascheaua.blogspot.com) şi Antonina Sociu (Dulcegarii-culinare.ro) au avut ocazia de a găti chiar în bucătăria Palatului Elisabeta.

image
image
image

Am fost curioşi să vedem şi noi ce au pregătit ei în prezenţa Alteţei Sale, aşa că iată preparatele: 1. cenci cu cremă de mascarpone; 2. somon la cuptor cu salsa de mango şi rodii; 3. gâteau au chocolat; 4. salată mexicană cu pâine de porumb; 5. spumă de creveţi, ou şi avocado.

image
image

Fiecare reţetă în parte a fost evaluată de A.S.R. Principesa Margareta, care s-a arătat impresionată de talentele culinare ale celor prezenţi. Mai mult, în cadrul cocktailului de final, Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager Electrolux Romania şi A.S.R. Principesa Margareta au oferit câştigătorilor concursului câte o diplomă de excelenţă, menită să ateste priceperea lor în domeniul gastronomic., şi câte un exemplar din „Cartea Regală de Bucate“, cu autograful Principesei.

image

Pentru Electrolux, evenimentul a avut o dublă simbolistică: organizarea unui eveniment fără precedent în România şi aniversarea unui an de când compania a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a României.

Foto: Golin HarrisRecente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi