FOTO Un nou look total nepotrivit! Ce s-a întâmplat cu Justin Bieber?

31 august, 2015
justin bieber jpeg

Chiar ne intriga zilele trecute cu mesajul lui afişat faţă de paparazzi, “what do you mean”, referindu-se la vreo lansare muzicală a lui. Acum vrem şi noi să-l întrebăm ce vrea să transmită cu noul său look. Părul lung, ciufulit şi dat într-o parte, luând forma unei tunsori pixie, cu rădăcini şatene, pare de-a dreptul nepotrivit cu alura lui Bieber.

image

Unu – pentru că faţa lui este una încă prea copilăroasă şi chiar cu trăsături uşor feminine, iar freza rebelă nu are sens, pare că-l efeminează şi mai mult. Iar faţa gravă cu care a pozat pe tot parcursul galei VMA.

image

Doi – pentru că trăsăturile sale, ochi căprui şi sprâncene închise la culoare nu pare că se potrivesc deloc cu blondul şuviţelor sale lungi. Şi nici cu îmbrăcămintea lui masculină. Pare pur şi simplu, dezorientat! Blugii old school şi aproape mulaţi, jacheta de piele, ciocate crem şi cămaşa - unde e Justin Bieber pe care-l ştim!? Şi ce sunt pletele acelea atât de blonde şi lungi în faţă, scurte-n spate?

image

Trei – pentru că presa a făcut o asemănare între el şi Kate Gosselin, o vedetuţă americană faimoasă pentru gura ei “spurcată” şi reality show-urile sale. Aceasta apăruse în 2009 cu o tunsoare aproape identică cu cea a cântăreţului de 21 de ani.

image
image

Patru - oricât ar încerca să fie noul Brad Pitt al muzicii, nu se poate. Pur şi simplu, nu. Lookul emo al lui Bieber nu aminteşte deloc de imaginea actorului în 1997.

image

Nu ştim ce s-a întâmplat cu Justin Bieber. Tunsorile sale de până acum i s-au potrivit mănuşă, ca oricărui adolescent în curs de maturizare care încearcă stilurile cool şi trendurile comerciale. Dar noua lui apariţie de la gala MTV Video Music Awards – unde a şi izbucnit în lacrimi pe scenă, apropo – pare cu totul nepotrivită lui şi îndoielnică. Ce a vrut să spună cu noul look? E într-o fază de autocunoaştere? De experimentare? De plictis? De confuzie? De prost gust?

FOTO Getty Images, WENN.COMRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg