FOTO Văduva lui Adrian Pintea se mărită. Cine e alesul ei?

27 august, 2014

Lavinia Tatomir (34 de ani), văduva regretatului actor Adrian Pintea, a decis să se mărite. Ea a făcut anunţul oficial pe Facebook, acolo unde a postat şi fotografii cu viitorul ei soţ. Adrian Pintea a decedat pe data de 8.06.2007

Lavinia Tatomir (34 de ani), văduva regretatului actor Adrian Pintea, a decis să se mărite. Ea a făcut anunţul oficial pe Facebook, acolo unde a postat şi fotografii cu viitorul ei soţ.

Adrian Pintea a decedat pe data de 8.06.2007, la numai 53 de ani, lăsând în urmă o soţie tânără, de doar 27 de ani. "El este Peştisorul meu de Aur (Laurenţiu), viitorul meu soţ! Formăm un cuplu de câteva zile şi m-a cerut de soţie încă din prima zi",a declarat pentru Click! Lavinia Tatomir.

Mai mult decât atât, ea a explicat pe pagina personală de Facebook multe lucuri legate de pierderea lui Adrian Pintea şi despre decizia de a-şi trăi în continuare viaţa alături de Laurenţiu.

"În curând împlinesc 34 de ani. Viaţa mi-a oferit momente de fericire deplină şi de durere cruntă. Timp de 7 ani dupa moartea lui Adrian, suferinţa şi singuratatea mi-au fost cei mai puternici aliaţi. La Craiova, cu toată forţa disperării, mi-am recăpătat echilibrul sufletesc. Cum îţi poţi regăsi ancora, temelia, sensul profund al existenţei în afara iubirii? Învăţând să accepţi, să înduri, să înţelegi, să speri. Sentimentul acesta, ca nimic din existenţa noastră nu este întâmplător, nu m-a părăsit niciodată, însoţindu-mă întotdeauna, ca un şoim pe umăr“.

Citeşte mai multe şi vezi mai multe poze cu Lavinia şi Laurenţiu aici!Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg