FOTO Vedete care au lansat colecţii de lenjerie intimă

10 martie, 2015
gisele hepta 15415 jpeg

Vedetele ştiu foarte bine de ce este nevoie să ai o afacere de succes. E de ajuns să ai capital să investeşti, să fii cunoscut şi să ştii cât de dorit e produsul tău. Ei bine, câteva dintre celebrităţile de peste Ocean au

Vedetele ştiu foarte bine de ce este nevoie să ai o afacere de succes. E de ajuns să ai capital să investeşti, să fii cunoscut şi să ştii cât de dorit e produsul tău pe piaţă. Ei bine, câteva dintre celebrităţile de peste Ocean au reuşit să pună bazele unor afaceri de succes, mizând pe aceste aspecte. Astfel, dacă unele au ales să scoată un parfum care să le poarte numele, altele au decis să-şi pună semnătura pe o colecţie de lenjerie intimă.

Haideţi să vedem şi noi despre ce vedete este vorba şi cum au ales să-şi promoveze afacerea!

Pamela Anderson nu s-a sfiit niciodată să arate cât de sexy este, aşa că s-a gândit că o colecţie de lenjerie intimă le-ar putea face şi pe alte femei să se simtă la fel de sexy. În 2011, actriţa s-a asociat cu fima ”Secrets in lance” şi a dat contur visului său. Şi nu a fost o mişcare proastă deloc. Conturile vedete s-au majorat considerabil în urma acestei afaceri.

Click pe umătoarea!

Gisele Bundchen

Numele în sine al modelului este un brand, aşa că de ce să nu lanseze şi o colecţie de lenjerie intimă care să-i poarte numele? În 2013, Gisele a trecut la fapte şi aşa a luat fiinţă Gisele Bündchen Brazilian Intimates care s-a dovedit a fi un real succes, mai ales că de promovare s-a ocupat chiar modelul.

image

Dita Von Teese

Este cunoscută drept regina desuurilor, aşa că nu a fost nicio surpriză atunci când Dita şi-a lansat o colecţie de desuuri foarte sexy, inspirată din propria garderobă vintage.

Britney Spears

Mare ne-a fost surpriza când Britney a lansat ”The Intimate Britney Spears”, în timpul Săptămânii Modei de la New York.

Cântăreaţa a arătat de milioane în şedinţele foto realizate pentru a-şi promova colecţia.

Şi Bar Rafaeli se numără printre vedetele care şi-au pus numele pe o colecţie de lenjerie intimă. Aceasta nu s-a dat în lături de la a poza provocator pentru ca afacerea sa să devină una de succes.

image

Kylie Minogue

Şi colecţia de lenjerie intimă a lui Kylie Minogue a înregistrat un real succes. Colecţia, menită să condimenteze viaţa amoroasă a cuplurilor de pretutindeni, a fost creată în totalitate după preferinţele cântăreţei.

Sursă foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg