FOTO Vedete care practică yoga în cele mai grele poziţii

8 octombrie, 2015
gisele bundchen png

Se ştie că multe staruri, mai mult femei decât bărbaţi, apelează la tehnici de relaxare şi meditaţie, inclusiv la yoga, pentru minte şi corp sănătos. Unele dintre ele au ajuns chiar mai departe, practicând acest sport relaxant zi de zi, încât pot ajunge în poziţii yoghine foarte... dureroase, la prima vedere, încât ne mirăm că trupul uman poate ajunge în asemenea stări. Cât de flexibile şi de dedicate sunt vedetele care practică yoga? Să ne minunăm!

image

Miley Cyrus

Cântăreaţa de 22 de ani face yoga constant şi asta înseamnă că se poate contorsiona după bunul plac, în mijlocul naturii. Ceea ce e şi ideal pentru oricine e interesat de acest echilibru!

image

Rosie preferă cadrele liniştite pentru yoga

Rosie Huntington-Whiteley

Nu se putea ca superbul model şi iubita lui Jason Statham să nu practice cu atâta graţie yoga. Hrană pentru minte, trup şi suflet!

image

Gisele Bundchen

Şi supermodelul de 35 de ani se întreţine în formă perfectă cu yoga frecvent, dar în cazul de faţă ne-arată că esteo  adevărată profesionistă! Altfel cum se explică echilibrul pe picioarele antrenorului ei, în poziţie de coşuleţ?

image

Hilaria Baldwin

Soţia lui Alec Baldwin este instructor de yoga, aşa că este clar de ce ţine morţiş să se contorsioneze în cele mai dubioase şi grele poziţii, indiferent că e vorba de natura, bucătărie sau maşină!

image

Chrissy Teigen

Şi modelul Sports Illustrated se menţine în formă cu yoga. Asta include şi întinderi şi diferite poziţii solicitante, care par grele, dar care ajută foarte mult la destinderea spatelui şi ameliorarea durerilor corpului. Totuşi, soţia lui John Legend se putea lipsi de tocuri...

image

Nina Dobrev

Frumoasa actriţă face mai mult decât yoga, căci mişcările ei suave par a fi rezultatul multor exerciţii axate pe întindere şi flexibilitate. Aici, face podul cu piciorul ridicat, o poziţie foarte grea care nu poate fi practicată de amatori.

FOTO InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate