FOTO Vedete cu copii, la petrecerea de Halloween de la Zorky’s Planet

29 octombrie, 2012
bianca brad baiat zorkys planet jpeg

DJ Wanda a fost sufletul primei petreceri de Halloween din Bucureşti. Vineri seara, în parcul de distracţii Zorky’s Planet din AFI Palace Cotroceni, DJ-iţa s-a

DJ Wanda a fost sufletul primei petreceri de Halloween din Bucureşti. Vineri seara, în parcul de distracţii Zorky’s Planet din AFI Palace Cotroceni, DJ-iţa s-a costumat în Minnie Mouse, iubita lui Mickey Mouse, purtând o rochie roşie, scurtă, cu buline albe, iar pe cap, o fundă din acelaşi material şi urechi de şoricel.

image

Vedeta a făcut furori printre cei peste 100 de copii prezenţi la petrecere. DJ Wanda a mixat hituri perfecte pentru o seara de Halloween, printre care si „Dead Man Walking” al lui Smiley.

image

Vedeta a avut doi asistenţi de nădejde pe toată durata evenimentului: o fantomă şi un zombie. Aceştia s-au dovedit foarte iscusiţi la dans, facand miscari care mai de care mai elaborate. În parcul de distracţii decorat cu tarantule, pânze de păianjen, lilieci şi scheleţi, au ajuns şi vedete alături de copiii lor.

image

Iuliana Marciuc a participat la petrecere alături de fiul ei, David, costumat în schelet. Bianca Brad a avut una din rarele sale prezenţe la evenimente alaturi de băiatul ei, Luca. Carmen Negoiţă a ajuns la petrecere alături de cei doi copii ai săi, Harry, costumat în pirat, şi Ingrid, în prinţesă. Octavian Păscuţ, alias Mistreţul de la “Cronica Cârcotaşilor”, a sosit alături de soţie şi de băieţelul lor, Alexandru. Sonia Argint Ionescu, vedeta TVR, a participat la eveniment alături de soţul ei şi de cei doi copii ai lor, Marc şi Eric.Recente pe Ok! Magazine

laura4 jpg
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg