FOTO Vedete de Oscar în cabina foto: în ipostaze cum nu le-ai mai văzut

5 martie, 2014
amy adams png

Petrecerea Oscar nu presupune doar a fi îmbrăcat la 4 ace, elegant şi sobru. După cum s-a observat la gala de decernare a premiilor, starurile s-au distrat de minune în timpul anunţării câştigătorilor marilor trofee. Însă lucrurile s-au încins cu adevărat în culise, cât şi la petrecerea de după, organizată de publicaţia Vanity Fair,unde

Petrecerea Oscar nu presupune doar a fi îmbrăcat la 4 ace, elegant şi sobru. După cum s-a observat la gala de decernare a premiilor, starurile s-au distrat de minune în timpul anunţării câştigătorilor marilor trofee. Însă lucrurile s-au încins cu adevărat în culise, cât şi la petrecerea de după, organizată de publicaţia Vanity Fair,unde vedete precum Amy Adams, Channing Tatum, Amy Poehler sau Pink şi-au făcut de cap, în cabina foto pusă la dispoziţie de V.F., pozându-se comic şi altfel faţă de cum îi ştim noi.

Să vedem câteva dintre fotografiile pe care şi le-au făcut!

Începem cu frumoasa nominalizată la Oscar, Amy Adams, care din păcate nu a câştigat un trofeu pentru rolul din filmul American Hustle. Deşi îl merita 100%... în schimb, s-a distrat cu logodnicul ei, Darren Le Gallo. Darren Le

image

Pink şi dansatoarea Reina Hidalgo s-au strâmbat cât au putut de mult în cabina foto Vanity Fair, făcând pe durele. Păcat că diva rock, care este foarte fotogenică de altfel, a uitat să renunţe la guma de mestecat.

image

Fetele care ne-au făcut să ridicăm din sprâncene sunt focoasele modele Doutzen Kroes şi Irina Shayk, care s-au folosit de ce au avut în dotare pentru a atrage atenţia. Sex-simboluri, pe bună dreptate!

image

Kerry Washington şi soţul ei, Nnamdi Asomugha, s-au arătat foarte tandri în timp ce se fotografiau, demonstrând că încă se află în perioada aceea siropoasă, de miere, de după nuntă. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în vară.

image

Vezi mai multe fotografii cu vedetele tale preferate AICI

FOTO Vanity FairRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg