FOTO Vedete de Oscar în cabina foto: în ipostaze cum nu le-ai mai văzut

5 martie, 2014
amy adams png

Petrecerea Oscar nu presupune doar a fi îmbrăcat la 4 ace, elegant şi sobru. După cum s-a observat la gala de decernare a premiilor, starurile s-au distrat de minune în timpul anunţării câştigătorilor marilor trofee. Însă lucrurile s-au încins cu adevărat în culise, cât şi la petrecerea de după, organizată de publicaţia Vanity Fair,unde

Petrecerea Oscar nu presupune doar a fi îmbrăcat la 4 ace, elegant şi sobru. După cum s-a observat la gala de decernare a premiilor, starurile s-au distrat de minune în timpul anunţării câştigătorilor marilor trofee. Însă lucrurile s-au încins cu adevărat în culise, cât şi la petrecerea de după, organizată de publicaţia Vanity Fair,unde vedete precum Amy Adams, Channing Tatum, Amy Poehler sau Pink şi-au făcut de cap, în cabina foto pusă la dispoziţie de V.F., pozându-se comic şi altfel faţă de cum îi ştim noi.

Să vedem câteva dintre fotografiile pe care şi le-au făcut!

Începem cu frumoasa nominalizată la Oscar, Amy Adams, care din păcate nu a câştigat un trofeu pentru rolul din filmul American Hustle. Deşi îl merita 100%... în schimb, s-a distrat cu logodnicul ei, Darren Le Gallo. Darren Le

image

Pink şi dansatoarea Reina Hidalgo s-au strâmbat cât au putut de mult în cabina foto Vanity Fair, făcând pe durele. Păcat că diva rock, care este foarte fotogenică de altfel, a uitat să renunţe la guma de mestecat.

image

Fetele care ne-au făcut să ridicăm din sprâncene sunt focoasele modele Doutzen Kroes şi Irina Shayk, care s-au folosit de ce au avut în dotare pentru a atrage atenţia. Sex-simboluri, pe bună dreptate!

image

Kerry Washington şi soţul ei, Nnamdi Asomugha, s-au arătat foarte tandri în timp ce se fotografiau, demonstrând că încă se află în perioada aceea siropoasă, de miere, de după nuntă. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în vară.

image

Vezi mai multe fotografii cu vedetele tale preferate AICI

FOTO Vanity FairRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}