FOTO Vedete fără machiaj pe Internet

6 iunie, 2014

Bineînţeles, imaginea pe care o afişează 99% din timp celebrităţile, ca scoase din cutie, nu este întotdeauna cea reală. Mai că nici cea aproape de realitate nu este! Retuşuri, cosmetică şi tratamente, toate le ajută să rămână nişte păpuşi pe scena Hollywoodului. Totuşi, regăsim unele vedete care nu se jenează să posteze online exact cum s-au trezit: cu faţa la cearşaf. Unele arată foarte bine înzestrate de la mama natură, altele ar avea nevoie de mici retuşuri pe ici, pe colo. Să vedem care sunt vedetele trezite fără machiaj!

Bineînţeles, imaginea pe care o afişează 99% din timp celebrităţile, ca scoase din cutie, nu este întotdeauna cea reală. Mai că nici cea aproape de realitate nu este! Retuşuri, cosmetică şi tratamente, toate le ajută să rămână nişte păpuşi pe scena Hollywoodului. Totuşi, regăsim unele vedete care nu se jenează să posteze online exact cum s-au trezit: cu faţa la cearşaf. Unele arată foarte bine înzestrate de la mama natură, altele ar avea nevoie de mici retuşuri pe ici, pe colo.

Să vedem care sunt vedetele trezite fără machiaj!

Zooey Deschanel

Vesela actriţă în mod sigur nu este o persoană matinală. Priviţi doar selfie-ul acesta de pe 17 mai, la care a scris: “Bună dimineaţa! Fără machiaj, fără filtru”. Şi parcă ne e dragă şi aşa, abia trezită din somn.

Cara Delevingne

Cu ea ne-am tot obişnuit să facă feţe-feţe, cu sau fără machiaj. Aici, pe 11 mai, într-o duminică relaxantă, la masă, în care-a preferat privirea intimidantă.

Lorde

Australianca recunoaşte că are probleme cu tenul, ca orice adolescent. De aceea, nici nu îi este jenă să posteze fotografii cu ea nemachiată şi în ipostaze personale, cum e aici, cu masca de dormit şi perna de gât Hello Kitty.

Kelly Osbourne

Poza pe care a postat-o pe 2 mai ne arată că arată fresh şi fără machiaj, cum bine ştie şi ea: “Nemachiată, îmi place!”

Adele

Artistă de succes şi mamă: la 25 de ani, Adele a postat o fotografie cu ea acasă, fără urmă de machiaj – deşi ar fi avut nevoie niţel, cearcănele alea atenunându-i din tinereţe.

Amy Poehler

Comedianta n-are nevoie de machiaj, ci de acea carte de credit a lui Seth Meyers, din câte spune ea. Vă vine să credeţi că are 42 de ani?

Bar Refaeli

Superbul model israelian nici c-ar avea nevoie de trucuri de înfrumuseţare: machiaj ar putea să-i dăuneze grav frumuseţii naturale.

Tyra Banks

Nici mulatra, una dintre primii îngeri Victoria’s Secret, nu are nevoie de machiaj, când arată oricum de milioane şi naturală.

Lady Gaga

Deşi mulţi spun că nu este o femeie frumoasă, atunci când se lipseşte de costume penibile şi machiajul extravagant, o putem vedea aşa cum e: simplă, cu trăsături frumoase, mai de femeie reală.

Demi Lovato

Aceasta se trezeşte artista dis-de-dimineaţă. Mai exact, la 4 dimineaţa, şi parcă arată destul de fresh nemachiată.Recente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg