FOTO Vedete însărcinate, pe covorul roşu: mămicile de la Hollywood

21 ianuarie, 2014

Se spune că femeile însărcinate au o strălucire aparte. Şi pe bună dreptate, dacă aruncăm o privire după dealuri, undeva în Cetatea Filmului, unde cele mai frumoase staruri din lumea mondenă sau a

Se spune că femeile însărcinate au o strălucire aparte. Şi pe bună dreptate, dacă aruncăm o privire după dealuri, undeva în Cetatea Filmului, unde cele mai frumoase staruri din lumea mondenă sau a divertismentului şi-au etalat cu mândrie rotunjimile de mămică.

Iată care sunt mămicile momentului, care au păşit atât pe covorul roşu şi pe scenă în cele mai frumoase ţinute de gravidă, cât şi cele care au preferat să stea departe de centrul atenţiei media!

Olivia Wilde

Actriţa de 29 de ani se numără printre cel mai bine îmbrăcate vedete care au participat la Gala Golden Globes pe 12 ianuarie, anul acesta, purtând o rochie Gucci, de culoarea smaraldului, mulată pe corp. Ea se află într/a şasea lună de sarcină şi este cel de-al doilea copil pe care-l are cu logodnicul ei, actorul Jason Sudeikis.

Click pe următoarea!

Drew Barrymore

Frumoasa actriţă de 38 de ani aşteaptă şi ea cel de-al doilea copil cu soţul său, Jamie Walters. Rochia sa înflorată, semnată Monique Lhuillier, purtată la Golden Globes, a impresionat, numărându-se printre cele mai frumoase apariţii.

Kerry Washington

Starul din serialul Scandal a uimit întreaga lume când a anunţat căsătoria cu Nnamdi Asomugha anul trecut, dar nimănui nu i-ar fi trecut prin cap că va avea şi-un copil imediat.

Gwen Stefani

Frumoasa artistă de 44 de ani are deja 2 copii cu soţul ei, Gavin Rossdale, dar asta nu a oprit-o să-şi mai dorească unul. Astfel, Gwen a anunţat luna aceasta că va aduce pe lume un băiat!

Ciara

Senzuala cântăreaţă de 28 de ani a anunţat de curând că este însărcinată cu primul copil cu logodnicul său, rapperul Future, şi că sunt cât se poate de fericiţi!

Tamara Ecclestone

Fiica bossului F1, Bernie Ecclestone, s-a căsătorit în vara trecută cu iubitul ei, Jay Rutland, la 6 luni după ce au decis să fie împreună, iar în noiembrie a anunţat deja că aşteaptă primul lor copil.

FOTO WENN, Instagram