FOTO Vedete la premiera filmului "#Selfie"

9 mai, 2014

Comedia "#Selfie", regizată de Cristina Iacob, a avut premiera de gală, ieri seară, la CinemaPRO, eveniment la care au participat numeroase vedete, în special vedete Pro TV. Echipei "#Selfie" - în frunte cu regizoarea Cristina Iacob

Comedia "#Selfie", regizată de Cristina Iacob, a avut premiera de gală, ieri seară, la CinemaPRO, eveniment la care au participat numeroase vedete, în special vedete Pro TV.

Echipei "#Selfie" - în frunte cu regizoarea Cristina Iacob - i s-au alăturat pe covorul roşu Andreea Esca şi soţul său, Alexander Eram, producătorii Alma Bacula, Ruxandra Ion şi Andrei Boncea, actriţa Ioana Blaj, producătorul Ducu Ion, actriţa Andreea Ibacka, regizorii Nae Caranfil, Ioan Cărmăzan şi Cătălin Mitulescu, actriţa Ada Condeescu, omul de afaceri Dan Şucu şi soţia sa, Diana Şucu, actorul Dorian Boguţă, Malvina Cservenschi, Lucian Mîndruţă, Iulia Vântur, Dan Cruceru, Florin Călinescu şi Mircea Solcanu.

Cel puţin la fel de emoţionată ca tinerii actori din "#Selfie" a fost şi regizoarea comediei, Cristina Iacob, care a declarat că "#Selfie" este filmul său "de suflet" şi debutul său în lungmetraj.

Ea a precizat că "#Selfie" este un film dedicat tinerilor, care se vor regăsi în acţiunea acestei comedii. "Este un film pentru ei, este o comedie şi cred că o să se distreze. Este un film care îţi oferă entertainment şi situaţii crazy, aş putea spune", a spus Cristina Iacob.

Andreea Esca şi Cristina Iacob

Click pe următoarea!

Alina Chivulescu

Olimpia Melinte şi Flavia Hojda

Amalia Enache

Ducu Ion şi Ioana Blaj

Raluca Aprodu

Andreea IbackaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg