FOTO Vedete la relansarea televiziunii DIVA. Cine ce-a purtat

25 septembrie, 2014

Universal Networks International anunţă astăzi relansarea televiziunii de divertisment destinată femeilor, DIVA. Relansarea postului DIVA a fost marcată, ieri, de o petrecere, care a avut loc în Otopeni, la Ambasad’Or Events, şi la care au participat numeroase vedete autohtone. Să vedem cum s-au prezentat pe covorul roşu!

Universal Networks International anunţă astăzi relansarea televiziunii de divertisment destinată femeilor, DIVA. Având o nouă poziţionare, o altă grafică şi un slogan nou - “Totul pentru tine”, DIVA este amuzantă, sigură pe sine, o companie perfectă şi pasionată de viaţă. Noua imagine a televiziunii s-a lansat efectiv în România miercuri, 24 septembrie.

Odată cu relansarea, DIVA prezintă în premieră în România, începând din 12 octombrie, producţia americană de mare succes Pompierii din Chicago (Chicago Fire), realizată de producătorul câştigător al premiului Emmy, Dick Wolf (celebru pentru seria Lege şi ordine). Un serial dramatic ce pătrunde în vieţile cotidiene ale unei echipe de adevăraţi eroi - pompieri, paramedici şi echipe de salvare - ale căror alegeri fac, zi de zi, diferenţa între viaţă şi moarte.

Publicul DIVA are parte toamna aceasta şi de episoade noi, în premieră, ale serialelor Anatomia lui Grey (sezonul 8), Neveste disperate (sezonul 8), În mintea criminalului (sezonul 3), Ofiţeri începători(sezonul 5) şi altele. De asemenea, pentru a oferi o experienţă desăvârşită DIVA trece, din 24 septembrie, şi la formatul widescreen.

Relansarea postului DIVA a fost marcată, ieri, şi de o petrecere, care a avut loc în Otopeni, la Ambasad’Or Events, şi la care au participat numeroase vedete autohtone. Să vedem cum s-au prezentat pe covorul roşu!

Monica Davidescu

Click pe următoarea!

Maria Radu

Albertina Ionescu

Sophia

Ileana Badiu

Xonia

Ellie White

Raluca Lăzăruţ

Dana Săvuică şi Monica DavidescuRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE