FOTO Vedete pe Twitter: Kate Hudson şi Sarah Michelle Gellar, un nou look!

20 octombrie, 2014
kate png

Tragem linie după o altă săptămână şi descoperim ce au mai făcut starurile de peste Ocean, zilele acestea: ce-au pus la cale, ce schimbări neaşteptate au preferat şi cum se mai împacă perechile de îndrăgostiţi celebri, în toiul scandalurilor.

Tragem linie după o altă săptămână şi descoperim ce au mai făcut starurile de peste Ocean, zilele acestea: ce-au pus la cale, ce schimbări neaşteptate au preferat şi cum se mai împacă perechile de îndrăgostiţi celebri, în toiul scandalurilor.

Mai întâi, Kate Hudson şi mama ei, Goldie Hawn, au decis să meargă pe roz, în alegerea noii culori de păr. Cele două actriţe şi-au vopsit şuviţele în nuanţe de roz, în sprijinul campaniei de susţinerea a luptei contra cancerului de sân, care ţine toată luna octombrie. “În onoarea celei mai bune prietene ale mele, Juliana, asistentei mele Kathy, bunicii mele Laura, Mimo şi celor care luptă sau au luptat contra cancerului de sân”, a motivat blonda alegerea sa.

image

Îl avem şi pe Justin Timberlake, care s-a gândit că ar fi o mişcare bună să posteze o fotografie cu soţia sa, Jessica Biel, mai ales în mijlocul scandalurilor şi speculaţiilor că urmează un divorţ iminent, după ce cântăreţul a fost prins c-a înşelat-o în august pe actriţă. Poza este una romantică şi rară, dacă ne gândim că cei doi nu au mai avut o apariţie împreună de mult timp.

image

La Katy Perry a venit deja Halloweenul şi s-a pozat cu monstruleţii cu mare drag. “Petrec timpul cu gaşca mea (eu sunt monstrul din mijloc)”, a scris cântăreaţa, recunoscută pentru ieşirile sale excentrice. (foto stânga)

Oprah a ieşit la cules de trufe. De fapt, la vânătoare, alături de o echipă de specialişti în depistarea trufelor, în Umbria, Italia. Se pare că, potrivit spuselor ei, era un lucru de bifat pe lista ei, în viaţă.

image

Madonna a devenit nostalgică şi a postat o fotografie din zilele ei bune. Adică de demult…

image

Selena Gomez s-a întors la rădăcini şi a dat viaţa de vedetă pe cea normal. Aici, alături de tatăl ei, cu care lucrează cu drag şi spor într-ale mecanicii, acasă.

image

Sarah Michelle Gellar, vestita spaimă a vampirilor, a ales o tunsoare nouă, un bob scurt şi sexy, care o prinde foarte bine pe actriţa de 37 de ani.

Time for a change. Thanks @mararoszak for cutting and @rachel_goodwin and @TaraSwennen for talking me into it pic.twitter.com/OFD8TUjPAd — Sarah Michelle (@RealSMG) 18 octombrie 2014

Time for a change. Thanks @mararoszak for cutting and @rachel_goodwin and @TaraSwennen for talking me into it pic.twitter.com/OFD8TUjPAd

— Sarah Michelle (@RealSMG) 18 octombrie 2014Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg