FOTO Vedetele au căzut victime curentului „selfie“

22 ianuarie, 2014
rp kim kardashian jpg jpeg

Anul trecut a fost unul al „selfie“- urilor în social media. Iată cum s-a răspândit fenomenul printre vedete. Rihanna Artista din Barbados aka Badgalriri este considerată vedeta care a urcat cuvântul „selfie“ în dicţionarul Oxford, în anul 2013. Are cele mai numeroase şi cele mai hot astfel de poze pe reţelele de socializare. La piscină, în pat, cu haine sau fără, Rihanna a fost regina „selfie“-urilor.

Anul trecut a fost unul al „selfie“- urilor în social media. Iată cum s-a răspândit fenomenul printre vedete.

Rihanna

Artista din Barbados aka Badgalriri este considerată vedeta care a urcat cuvântul „selfie“ în dicţionarul Oxford, în anul 2013. Are cele mai numeroase şi cele mai hot astfel de poze pe reţelele de socializare. La piscină, în pat, cu haine sau fără, Rihanna a fost regina „selfie“-urilor.

Click pe următoarea!

Miley Cyrus

Aproape de Riri se află Miley Cyrus. Două dintre momentele ei cheie în domeniul „selfie“-urilor: poza fără sprâncene şi costumul de Halloween, replică a celui purtat de Lil’ Kim, în 1999, la VMA.

Rihanna vs Kim Kardashian

Aceasta a fost finala virtuală în competiţia posterioarelor celebre a anului 2013. Credem că e limpede cine a câştigat şi că e inutil să mai spunem că prin ring a trecut şi Coco, soţia lui Ice-T. Ele au consacrat termenul de „belfie“ („bottom selfie“).

Michelle Obama

Mai era nevoie de cineva care să oficializeze supremaţia acestui tip de poze? Atunci ea a fost Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, lângă câinele familiei, Bo.

Tom Hanks

El e câştigător la categoria „cel mai neaşteptat selfie“. Şi poate nu ştiaţi, dar chiar îi place să se pozeze singur şi postează din belşug.

James Franco

Desigur, parodia de serviciu în domeniu nu putea veni decât din partea acestui fermecător actor...

Madonna

Trebuia să fie şi Regina Pop în pas cu timpurile, chiar dacă e greu fără Photoshop.

Heidi Klum

O vreme, nemţoaica s-a aflat în topul imaginilor narcisiste, dezvoltând o adevărată obsesie pentru close-up-urile la plajă.

Mariah Carey

Dacă aceste fotografii ar trebui să fie un cadou, ea a făcut-o şi pe asta, oferindu-şi decolteul soţului Nick Cannon, de ziua lui.

Foto: twitter, instragramRecente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg