FOTO Vedetele de azi: celebre fără să facă nimic

28 ianuarie, 2014

Bineînţeles că nu toate vedetele internaţionale sunt faimoase pentru că fac ceva anume sau pentru că au un talent specific, din contră: sunt multe vedete şi personalităţi care stau bine-mersi, fără să

Bineînţeles că nu toate vedetele internaţionale sunt faimoase pentru că fac ceva anume sau pentru că au un talent specific, din contră: sunt multe vedete şi personalităţi care stau bine-mersi, fără să facă nimic, dar conturile lor sunt atât de grase şi apariţiile atât de dese, încât e greu să fie trecute cu vederea. Care sunt persoanele celebre fără motiv?

Paris Hilton

Este o bogată moştenitoare a lanţurilor de hoteluri Hilton, aşadar de ce să ne mire că apare peste tot şi se implică în orice situaţie publică? Dar s-a făcut cunoscută şi cu emisiunea pe care a avut-o cu buna ei prietenă, Nicole Richie, The Simple Life. De asemenea, şi glumele de blondă, şi ticurile verbale, şi sex-tape-ul apărut cu ea au încrustat-o în cultura pop. A cochetat cu muzica şi acum pregăteşte, pare-se, al doilea album. Just for fun, cum îi place.

Click pe următoarea!

Clanul Kardashian

Sunt staruri datorită reality-show-ului despre familia lor şi nu se lasă deloc deranjaţi de faptul că sunt total lipsiţi de talent. Totuşi, ei continuă să producă bani prin simplul fapt că se expun ca familie – cu tot cu scandaluri, momente jenante şi multe dintre ele stupide de-a binelea. Chiar prinţesa clanului, Kim Kardashian, a devenit faimoasă după ce un sex-tape cu ea a fost făcută publică.

Stephen Baldwin

Deşi îl ştiam drept actor cândva, fratele din umbră a lui Alec Baldwin este mai degrabă celebru pentru participările sale la reality-show-uri precum Celebrity Apprentice sau I’m a Celebrity. Sesizaţi redundanţa cuvântului celebrity... La fel şi fratele şi mai mic al familiei, Daniel, ale cărui talente lipsesc cu desăvârşire, cu excepţia unuia: bifarea emisiunilor TV precum Celebrity Rehab şi Celebrity Fit Club. Noroc cu fraţii Baldwin pentru producătorii TV!

Tila Tequila

Această pseudo vedetuţă a avut un reality-show penibil pe MTV, numit A Shot at Love With Tila Tequila, şi e renumită pentru faptul că este o “epavă” – a fost la o clinică de reabilitare pentru tulburări de alimentaţie. La momentul actual, s-a dat în petic cu un videoclip bizar, în care pretinde că a putut forma bile de energie cu mâinile sale. Probabil de la prea multă tequila...

La Toya Jackson

Pe lângă faptul că este membră a familiei Jackson, starleta nu a avut cine-ştie-ce alte atuuri. Nu le are cu cântatul, nu i-a ieşit cu actoria şi mai cu nimic, aşa. Însă a reuşit să rămână în atenţia media, cumva. La Toya (57) a fost un jurat la emisiuni de duzină precum America’s Next Top Model. Apoi, anul trecut, cum se întâmplă de obicei cu micile vedetuţe, a avut propria emisiune numită Life With La Toya, pe canalul de teelviziune al lui Oprah. Fără succes…

Amber Rose

Apare la multe evenimente mondene, pe covorul roşu, se crede model şi cântăreaţă, dar crede că a devenit o celebritate pentru ca a fost iubita lui Kanye West pre-Kim Kardashian. De fapt, ea a apărut în unele videoclipuri şi a reuşit să pună mâna pe un alt rapper, Wiz Khalifa, cu care s-a măritat şi căruia i-a făcut un copil.

FOTO WENN