FOTO Vedetele de la noi, la aniversarea La Martina. Cine cum s-a îmbrăcat?

11 septembrie, 2014

Brandul iconic cu inspiraţie din jocul de polo, La Martina, a aniversat 1 an de la intrarea pe piaţa româneascăîn cadrul unui eveniment desfăşurat sub conceptul « Let’s have a night of firsts ». Evenimentul a avut loc în magazinul La Martina

Brandul iconic cu inspiraţie din jocul de polo, La Martina, a aniversat 1 an de la intrarea pe piaţa româneascăîn cadrul unui eveniment desfăşurat sub conceptul « Let’s have a night of firsts».

Evenimentul a avut loc în magazinul La Martina din Baneasa Shopping City şi a oferit invitaţilor o incursiune în istoria de peste 29 ani a brandului, punctând într-un mod inedit împletirea celor două culturi, argentiniană şi românească, printr-un moment de tango argentinian combinat cu dansul Căluşarilor.

România este prima ţară din Europa care are un magazin online La Martina(lamartina-store.ro ), punând la dispoziţia fiecărui român produse din colecţii consacrate, de o eleganţa unică, împărţite în linii cu identitate proprie, fiecare in sine putand crea ansambluri vestimentare complete si personalizate. Precolecţia Che Tango toamnă –iarnă 2014 este prezentă în magazine cu piese vestimentare inspirate din Tangoul argentinian. Eleganţa şi prestanţa Tangoului este recreată in costume complete, tricouri, geci şi accesorii, eşarfe sau pălării. Colecţia Guards Polo Club by La Martina este şi ea prezentă în magazine, fiind o colectie lansata in 2010 cu aprobarea celui mai prestigios club de polo din lume, frecventat de Casa Regala a Marii Britanii.

La evenimentul aniversar au participat vedete ca Dana Săvuică, Andrei Nourescu, Sânziana Negru sau Florentina Opriş. Să vedem ce ţinute au ales ele!

Dana Săvuică

Click pe următoarea!

Sânziana Negru

Diana Ştirbu

Florentina Opriş

Andrei NourescuRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg