FOTO Vedetele şi surorile lor mai sexy şi mai puţin faimoase

16 martie, 2015
marie ange casta jpeg

Genele bune se transmit cu siguranţă în multe familii, inclusiv cele celebre de la Hollywood! Multe dintre vedete au fraţi şi surori care le calcă pe urme sau care pur şi simplu, sunt imaginea în oglindă

Genele bune se transmit cu siguranţă în multe familii, inclusiv cele celebre de la Hollywood! Multe dintre vedete au fraţi şi surori care le calcă pe urme sau care pur şi simplu, sunt imaginea în oglindă, dar mai tânără, a acestora. Unii caută şi ei popularitatea, alţii preferă viaţa discretă şi normală şi unii vor cât mai mult să scape de asemănarea cu celebrităţile din familiile lor. Dar care sunt aceştia şi cum se împacă cu povara faimei fraţilor lor?

Noi vă prezentăm câteva dintre reprezentantele sexului frumos: surorile mai mult sau mai puţin faimoase, dar care merită a fi descoperite, ale starurilor actuale.

Marie Ange Casta

Sora de 25 de ani a celebrei actriţe Laetitia Casta este şi ea model şi se vede că ambele au moştenit acelaşi tip de frumuseţe radiantă. Se anunţă un viitor frumos şi pentru Marie Ange! Iată cum arată!

image

Vezi şi alte surori mai puţin celebre!

Rooney Mara şi Kate Mara

Pe prima o ştim destul de bine din filme precum "The Social Network", "Nightmare on Elm Street", "The Girl With the Dragon Tattoo", roluri bifate până la 29 de ani. Dar şi sora ei mai mare, Kate, s-a făcut remarcată imediat cu rolul din serialul "House of Cards", unde a jucat alături de marele Kevin Spacey.

Lizzy Jagger

Este sora mai puţin cunoscută a modelului Georgia May Jagger, ambele fiice ale marelui rocker Mick Jagger, dar şi cea mai mare. Are 31 de ani şi este de profesie actriţă şi model.

image

Sandra Vergara

image

Sora mai tânără a voluptuoasei Sofia Vergara este dovada vie că frumuseţea lor latino se transmite în familie. Sandra Vergara, în vârstă de 26 de ani, a uimit publicul de la gala Premiilor Hamilton Behind the Camera din Los Angeles, weekendul trecut, când a apărut pe covorul roşu într-o rochie neagră foarte interesantă şi provocatoare, care i-a scos în evidenţă trăsăturile feminine. Sandra este şi actriţă în devenire, ceea ce ridică întrebarea: va fi ea o rivală a starului din “A Modern Family”?

Mai exact, tânăra brunetă este verişoara primară a Sofiei, dar a fost adoptată de mama actriţei pe când Sandra avea o lună de zile.

image

Aimee Osbourne

Este fiica cel mai puţin faimoasă a clanului Osbourne, pentru că a refuzat să apară în reality show-ul familiei. Ea este sora mai mare a lui Kelly, are 29 de ani şi ţine foarte mult la viaţa ei privată.

image

Lynda Lopez

Şi Jennifer Lopez se bucură de o familie unită. Sora ei mai tânără, Lynda Lopez (43), este o fostă jurnalistă de televiziune care are un copil de aceeaşi vârstă precum copiii celebrei artiste. Cele două se susţin foarte mult şi sunt foarte apropiate. “O iubesc şi o respect atât de mult! E o mamă independentă, dar nu ca mine. Eu am avut parte de mult ajutor – ea nu. Mereu o întreb dacă are nevoie de ceva, dar îmi spune că e OK.”, a declarat Jennifer acum un an, pentru o revistă internaţională. Lynda a tatonat şi cu actoria, însă nu a fost o prezenţă proeminentă.

image

Sofia Richie

Sora mai mică a vedetei Nicole Richie şi fiica marelui artist Lionel Richie îi urmează paşii surorii sale în lumea modei. Deja a devenit un trendsetter cu stilul ei şi chiar s-a vopsit blondă. Însă nu are parte de aceeaşi libertate de mişcare precum Nicole: “Tata e mai strict cu mine din cauza surorii mele. Simt că acum este mult mai precaut. Nu e ca şi cum fac ceva rău, dar a trecut prin atâtea cu Nicole, încât e foarte strict ca să nu se mai întâmple aşa cu mine”, a mărturisit ea pentru o publicaţie străină.

image

Monica Cruz

Penelope Cruz, cea mai sexy femeie în viaţă, împarte genele frumuseţii cu sora ei mai mică, actriţă şi dansatoare. La 37 de ani, Monica îi seamănă atât de mult surorii sale celebre, că a şi înlocuit-o în câteva scene pe Penelope, pe când aceasta era gravidă în timpul filmărilor pentru “Piratii din Caraibe”.

image

FOTO GETTY, WENNRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg