FOTO Vezi ce vedetă şi-a făcut apariţia în această rochie la Met Gala 2015!

5 mai, 2015
naomi campbell hepta 2014868 jpeg

Evenimentul caritabil Met Gala 2015 a strâns laolaltă, pe covorul roşu, numeroase vedete care au găsit ocazia perfectă pentru a epata prin ţinute care mai de care spectaculoase. Acesta este cazul şi fotomodelului care a ales o rochie cu decupaje îndrăzneţe

Evenimentul caritabil Met Gala 2015 a strâns laolaltă, pe covorul roşu, numeroase vedete care au găsit ocazia perfectă pentru a epata prin ţinute care mai de care spectaculoase. Acesta este cazul şi fotomodelului Naomi Campbell care a ales o rochie cu decupaje îndrăzneţe, lăsând foarte puţin loc imaginaţiei.

Pentru toate modelele, Met Gala a reprezentat cel mai important eveniment al anului, aşa că nu au ratat ocazia de a-şi face apariţia. De la Cara Delevingne şi până la Kendall Jenner, toate supermodelele au păşit graţios pe covorul roşu. Însă, de departe cea mai spectaculoasă apariţie a fost cea a lui Naomi Campbell, care a demonstrat încă o dată de ce este atât de celebră.

image

În vârstă de 44 de ani, fotomodelul britanic a uimit prin alegerea sa vestimentară pentru evenimentul caritabil care a avut loc aseară, în New York. Venită la braţul co-starului Lee Daniels, Naomi Campbell a reprezentat pentru mulţi atracţia serii.

Aceasta a purtat o rochie făcută special pentru ea de către casa de modă Burberry şi a fost catalogată de mulţi specialişti drept cea mai bună apariţie la acest eveniment, respectând tematica evenimentului.

Sursa foto: Twitter / Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG