FOTO Vezi cum arătau Gwen Stefani şi Gavin Rossdale la începutul relaţiei lor!

17 decembrie, 2014
gwen 0 jpeg

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale au sărbătorit anul acesta 12 ani de căsnicie. Relaţia celor doi este mai sudată ca oricând, mai ales că la începutul acestui an, cuplu i-a urat bun venit celui de-al treilea copil, un băieţel pe nume Apollo Bowie Flynn Rossdale.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale au sărbătorit anul acesta, în luna septembrie mai exact, 12 ani de căsnicie. Relaţia celor doi este mai sudată ca oricând, mai ales că la începutul acestui an, cuplu i-a urat bun venit celui de-al treilea copil, un băieţel pe nume Apollo Bowie Flynn Rossdale.

Întrebată fiind care este reţeta de succes a unei relaţii de lungă durată, Gwen a declarat într-un interviu mai vechi că nu există o reţetă anume, ci doar dorinţa de a-l cunoaşte pe celălalt foarte bine. „Trebuie să munceşti destul de mult. Dar, în fapt... drumul parcurs spre o relaţie de succes este unul plăcut. Este minunat să ştii atât de multe lucruri despre partenerul tău.”

Şi tindem s-o credem dacă e să ne gândim cât de mult au progresat cei doi în 12 ani. Iată, astfel, o fotografie cu cei doi pe la începutul relaţiei!

image

Gwen Stefani l-a întâlnit pe vocalistul trupei Bush, Gavin Rossdale, în 1995, la un concert No Doubt. Imediat după acest moment, cei doi au început să se întâlnească, având pentru început o relaţie la distanţă. Relaţia a evoluat şi şapte ani mai târziu cei doi au luat decizia de a se căsători în Catedrala Sfântul Paul din Londra. Două săptămâni mai târziu, cei doi au făcut o a doua ceromonie în Los Angeles, la care au participat mai mulţi apropiaţi ai cuplului.

În 2004 Rossdale a aflat că are o fiică, Daisy(n. 1989), dintr-o relaţie cu modelul Pearl Lowe. Momentul a fost unul dificil şi greu de adimilat de către Gwen Stefani.

Cei doi au trei băieţi: Kigston (9 ani), Zuma (6 ani) şi Apollo Bowie (un an).

Sursă foto: Getty Images / InstagramRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg