FOTO Video: Are Tiberiu Albu stofă de viitor star rock?

22 decembrie, 2014
tiberiu albutudor chirila jpeg

Noi credem că da. Şi acestea sunt şi părerile celor care au aşteptat atâta timp o voce ca a lui, în muzica românească, dar mai ales în genul ceva mai văduvit până acum de promovare media, şi anume rock-ul.

Noi credem că da. Şi acestea sunt şi părerile celor care au aşteptat atâta timp o voce ca a lui, în muzica românească, dar mai ales în genul ceva mai văduvit până acum de promovare media, şi anume rock-ul.

Ei bine, se pare că românilor le place acest gen de muzică şi acest gen de voce, a lui Tibi, asemănată de entuziaştii rock cu cea a fostului solist Cargo, Ovidiu Ioncu Kempes, sau chiar cu a lui Robert Plant, vocalistul de la Led Zeppelin.

Că Tiberiu Albu, tânărul de 22 de ani din Orăştie este nu doar cea mai nouă Voce a României, ci un adevărat fenomen o spune valul de simpatie care l-a înconjurat încă de la audiţiile pe nevăzute, la celebrul show de la ProTV.

Tiberiu Albu are 22 de ani şi este student la Facultatea de Sport, iar tatăl său a fost primul care a observat că are talent muzical şi i-a dat încredere în propriile forţe. Nu a luat niciodată lecţii de muzică, talentul său fiind nativ şi cultivat prin muncă şi determinare. Se descrie ca fiind în “lumea lui”, uşor introvertit, însă în momentul în care păşeşte pe scenă creează o explozie de energie.

Pentru a ne da seama cât de popular este tânărul rocker, este de ajuns să ne uităm la cifre: înainte de finala Vocea României, pagina de artist a lui Tiberiu avea puţin peste 13.000 de fani, cu mult mai mult decât a celorlalte trei finaliste, însă astăzi numărul de admiratori a ajuns la un neverosimil 32.500. În plus, clipurile încărcate pe Youtube, cu cele trei prestaţii ale lui Tiberiu din marea finală şi nu numai, au adunat între 80.000 şi 200.000 de vizualizări şi multe comentarii pozitive.

image

Asta deoarece momentele lui Tibi de la Voce au electrizat publicul de fiecare dată când a păşit pe scenă. Piesele I love rock’n’roll, Born to be wild, Rock and roll, Dream on şi Shook me all night long s-au potrivit perfect pe timbrul lui, au transmis puterea rockului adevărat şi au creat de fiecare dată spectacol.

De la un tip timid care păşit prima dată pe o scenă, Tibi s-a transformat într-un fenomen. Un fenomen căruia specialiştii îi dau o viaţă mai lungă în industria muzicală decât le-au dat celorlalţi trei câştigători, din sezoanele trecute.Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg