FOTO Zoli Toth, vacanţă de vis pe pârtiile austriece

9 ianuarie, 2013
zoli1 jpeg

Zoli Toth, fostul lider al trupei Sistem, şi-a petrecut noaptea dintre ani pe Valea Salardului, în judeţul Mureş, unde a petrecut împreună cu soţia sa, Ioana (care este din Târgu Mureş), şi cu o gaşcă de prieteni

Zoli Toth, fostul lider al trupei Sistem, şi-a petrecut noaptea dintre ani pe Valea Salardului, în judeţul Mureş, unde a petrecut împreună cu soţia sa, Ioana (care este din Târgu Mureş), şi cu o gaşcă de prieteni, la o cabană unde nu aveau acces la internet, dar nici la radio sau TV. Lucrul acesta a fost tocmai ceea ce i-a plăcut cel mai mult, căci, astfel, Zoli a reuşit să se deconecteze de tot ceea ce se întâmplă în jur.

image

Ultima parte a vacanţei o petrece chiar acum, la schi în Sölden, în Alpii austrieci. Nu este prima dată când Zoli merge în faimoasa staţiune de schi, unde sunt pârtii foarte lungi şi la înălţime - se schiază la peste 3.000 de metri. Până acum, în Austria, Zoli a avut noroc de vreme foarte frumoasa şi şi-a petrecut fiecare zi pe pârtie, împreună cu Ioana şi alţi prieteni.

image

„Profit din plin de această perioadă pentru a-mi încărca bateriile pentru un an ce se anunţă foarte plin din punct de vedere profesional: festivalurile Pro Istoria Fest, implicarea în cauzele pe care le susţin, de mediu sau sociale, EcoFrecvenţa şi, nu în ultimul rând, muzica“, spune Zoli.

Şi, într-adevăr, chiar dacă trupa Sistem va lua o pauză pe termen nedefinit, Zoli promite să revină cu proiecte noi, mai ales că mai mulţi compozitori români consacraţi au scris piese special pentru el.Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg