FOTO&VIDEO Fostul soţ al Andreei Marin, Tuncay Öztürk, şi-a făcut concediul în Maroc

19 august, 2021
1 tuncay ozturk vacanta in maroc 2021 5 jpg jpeg

Chiar dacă postează mai rar, cunoscutul terapeut turc pare să aibă o viaţă frumoasă şi după divorţul de vedeta de televiziune.

Tuncay Öztürk, fizioterapeutul turc care i-a fost soţ timp de trei ani Andreei Marin, a rămas la Bucureşti şi după divorţ, pentru a avea grijă de centrele deschise în România. Ba mai mult, după căsătoria cu diva "Surprizelor", cel care era un necunoscut până să apară la braţul "Zânei", a reuşit performanţa de a-şi extinde afacerea, creând un adevărat lanţ de centre de recuperare. Un succes care i se datorează mult imaginii construite alături de fosta lui soţie, care a şi admis, după divorţ că el a fost "mai dornic să iasă în faţă, ca să spun aşa. Nu o putea face prin propriile forţe, aşa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei."

Cert e că acum numele lui Tuncay Öztürk e destul de cunoscut, iar afacerea lui e pe val.

"Ultima perioadă s-a rezumat la un singur aspect, care m-a împlinit din toate punctele de vedere: dezvoltarea echipei mele, a proiectelor mele naţionale, dar şi internaţionale". spunea el într-un interviu pentru cotidianul "Libertatea", oferit în luna iulie.

Dar iată că în luna august a luat şi o pauză de relaxare, alegând drept destinaţie de vacanţă însoritul Maroc, ale cărui culori, arome şi chemări la rugăciune ale imamilor aduc atât de mult cu ţara lui natală, Turcia.

        View this post on Instagram                       A post shared by Tuncay Öztürk (@tuncayozturkofficial)

View this post on Instagram

A post shared by Tuncay Öztürk (@tuncayozturkofficial)

De altfel, Tuncay Öztürk s-a simţit în elementul lui purtând costumul beduinilor, gustând din ceaiul aromat şi vizitând moscheile. Totodată, bazarurile, străduţele înguste cu clădiri colorate ale oraşului Tangier şi eleganţa exotică a renumitului Casablanca i-au amintit, cu siguranţă, de Istanbul. Cât despre safari-ul prin deşert cu ATV-ul şi zborul cu balonul cu aer cald, acestea păreau rupte din peisajul Cappadociei. Toate, însă, într-un decor nou, de unde s-a întors cu bateriile încărcate.Recente pe Ok! Magazine

patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg