FOTO&VIDEO Ileana Badiu, lecţie de rafinament în exclusivistul Saint-Tropez

12 iulie, 2021
2 ileana badiu sexy eveniment lux in saint tropez 2 17 jpg jpeg

Sezonul evenimentelor cu ştaif de pe Coasta de Azur este în toi, iar soţii Badiu se alătură celebrităţilor din România care petrec în stil mare în sudul Franţei.

Poate mai mult ca în oricare alt an, Riviera Franceză este polul ceremoniilor acestui sezon estival, care le atrag, ca un magnet, pe vedetele din România. După nunta cântăreţei Denisa Tănase cu afaceristul Mircea Brânzei şi căsătoria cuplului Bianca şi Daniel Niculae (naşii fetiţei Ginei Chirilă şi a lui Bogdan Vlădău), iată că şi soţii Ileana şi Cătălin Badiu au avut o invitaţie pe Coasta de Azur.

Cei doi au ajuns chiar în paradisul milionarilor, Saint-Tropez, unde au fost oaspeţii unui renumit hotel de 5 stele, Villa Marie, înconjurat de o grădină provensală şi cu vedere la Golful Pampelonne. Vrăjită de frumuseţea acestui loc, Ileana Badiu a şi notat pe paginile sale de socializare că "Nimic nu mi se pare mai rafinat ca Sudul Franţei şi decorul ei…Poezie pură", împărtăşind cu fanii internauţi câteva cadre din locaţia de vis.

Pentru un asemenea loc de-o eleganţă desăvârşită şi, mai ales, pentru un anturaj VIP, Ileana Badiu şi-a pregătit o ţinută pe măsură, pe care a purtat-o la evenimentul la care a fost invitată: o rochie nude asimetrică, transparentă, modernă şi feminină, din batist creponat din colecţia de toamnă/iarnă 2021 a designerului Irina Schrotter. O ţinută în care Ileana Badiu s-a simţit divin: "Poezie. Lumina. Atmosfera. Locul. Rochia… Mai ales rochia…", a comentat ea în dreptul unei serii de fotografii postate pe Instagram.

        View this post on Instagram                       A post shared by Irina Schrotter (@irinaschrotter)

View this post on Instagram

A post shared by Irina Schrotter (@irinaschrotter)

Vă invităm să vă delectaţi şi voi cu minunatele postcarduri din călătoria soţilor Badiu la Saint-Tropez. (vezi galeria foto)

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg