FOTO&VIDEO În sfârşit, a sosit şi ziua cea mare. Cleopatra Stratan şi Edward Sanda s-au căsătorit astăzi

14 august, 2021
3 cleopatra stratan si edward sanda nunta 1 1 jpg jpeg

Pavel Stratan chiar nu a glumit în urmă cu câteva zile, când promova cel mai nou videoclip al lor. Cei doi chiar făceau repetiţia pentru nuntă.

Ştiam încă de la începutul anului că va veni şi acest moment, cândva, vara aceasta. Şi iată că, la un an de când şi-au recunoscut oficial relaţia, Cleopatra Stratan (18) şi Edward Sanda au devenit soţ şi soţie.

, a notat Edward Sanda în dreptul unei fotografii cu ei doi îmbrăcaţi ca de nuntă - o imagine desprinsă, însă, din clipul lor.

şi-au promis cei doi tineri artişti, care au lansat săptămâna aceasta, cu câteva zile înainte de-a ajunge la altar, o piesă inspirată din povestea lor de dragoste, în care apare şi imaginea paternă a lui Pavel Stratan - un socru mai mult decât mândru şi fericit de alegerea fiicei sale.

Aşa se face că Edward a văzut-o pe Cleopatra în rochie de mireasă înaintea nunţii - desigur, o altă rochie de mireasă decât cea din ziua oficială a nunţii, dar asta nu i-a oprit pe fanii lor să-i considere ca şi "căsătoriţi".

Astăzi, însă, cei doi au postat imaginea reală de la nunta lor. "Just married!", a anunţat Edward, în timp ce Cleopatra şi-a anunţat fanii că e "Cea mai frumoasă zi din viaţa noastră!".

Şi, privind la imaginile postate de Pavel Stratan cu cei doi tineri însurăţei la bordul unui automobil alb retro decapotabil, avându-l în spate pe Cezar Stratan, cel mai probabil cavalerul lor de onoare, chiar au avut parte de o zi de neuitat.

Cununia civilă a avut loc în aer liber, la fel ca şi petrecerea care a urmat, ambele oranizate într-un complex de lângă lacul Snagov.

În ziua cea mare, Cleopatra Stratan a fost o mireasă senzuală şi cu un aer foarte fresh, aşa cum îi stă bine unei tinere de vârsta ei. Ea a ales să poarte o rochie albă tip furou, 

Le urăm şi noi "Casă de piatră!" şi sperăm ca povestea lor să treacă testul timpului şi să dureze "Cel puţin o veşnicie".Recente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg