FOTO&VIDEO Klaus Iohannis e într-o formă de zile mari. Imagini inedite cu preşedintele în barcă, în delta de la Comana, şi pe bicicletă, spre Cotroceni

5 august, 2021
37 klaus iohannis in barca la comana si pe bicicleta la cotroceni jpg jpeg

Relaxat, îmbrăcat văratic şi echipat corespunzător, şeful statului a transformat aceste zile caniculare într-un prilej de-a ieşi din monotonia lucrului la birou şi din rigiditatea costumelor protocolare.

Într-una dintre cele mai caniculare zile ale acestei veri, preşedintele Klaus Iohannis a ajuns în delta de la Comana, paradisul acvatic format spontan în apropiere de Călugăreni şi chiar peste drum de Mânăstirea Comana, ctitorită de Vlad Ţepeş.

Sub pretextul unei vizite de lucru, Klaus Iohannis s-a răcorit în bătaia vântului în barca cu motor care l-a plimbat pe lac şi din care a putut observa speciile de păsări care cuibăresc în stufărişul de la Comana - zonă care atrage mii de vizitatori şi de iubitori de birdwatching.

"Am vizitat zona cu luciu de apă, cu stufăriş, am făcut o tură cu o barcă ecologică, cu motor electric. O zonă foarte frumoasă!", a comentat preşedintele, la finalul plimbării. 

Vizita lui de la Comana vine imediat după o altă deplasare "relaxată", cea de la Criţ, din zona Braşovului, unde a avut loc festivalul Haferland. 

27 original haferland crit 1 august 2021 362 jpg jpeg

Iar în această dimineaţă, Klaus Iohannis s-a urcat din nou pe bicicletă în drumul său spre Palatul Cotroceni, punându-i la efort fizic pe cei din staff-ul de securitate şi uimind trecătorii cu prezenţa sa casual pe străzile Capitalei, în ţinută sport şi cască de ciclist.

FOTO: presidency.roRecente pe Ok! Magazine

site DSC 8843 fl jpg
scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg