FOTO&VIDEO Pisica Willow e cea mai răsfățată de la Casa Albă. Iată-i aventurile de Crăciun

27 decembrie, 2022

Este primul Crăciun al Primei Feline a Americii, așa că a avut parte de-un tratament special.

Willow, pisica de la Casa Alba adoptata de Jill Biden si Joe Biden   The White House jpg

Prima Doamnă a Americii, Jill Biden, s-a ocupat personal de decorarea Casei Albe de Crăciun, având grijă ca și patrupezii familiei, pisica Willow și ciobănescul german Commander, să aibă un colț festiv dedicat, care i-a încântat foarte tare atât pe cei mai mici vizitatori ai Casei Albe, cât și pe iubitorii de animale.

Cu fundă roșie la gât, Willow a început să exploreze, rând pe rând, încăperile decorate atât de frumos (și de ispititor pentru orice felină!) cu brazi și mii de luminițe.

Pentru a nu fi tentată să strice ceva din decor, Jill Biden a pregătit un cadou special pentru blănoasa Willow, în care pisica a găsit jucării colorate și pufoase, numai bune de luat la smotocit.

Imaginile cu pisica soților Jill și Joe Biden au făcut deliciul internauților, care  au vizionat în număr mare aventurile ei la Casa Albă, surprinse într-un filmuleț postat chiar pe pagina oficială a Primei Doamne.

Pe 3 ianuarie, Willow va împlini trei ani. Născută în 2020, aceasta este o fostă pisică de fermă, are părul scurt și a fost adoptată de familia Biden de la Rick Telesz, ca parte a unei promisiuni făcute de președintele american în timpul campaniei electorale de a adopta o pisică la Casa Albă și a fost botezată astfel după orașul natal al lui Jill Biden, Willow Grove din statul Pennsylvania.

Willow nu e singurul patruped adoptat de soții Biden. În urmă cu fix un an, la Casa Albă sosea și Commander, ciobănescul german care îi amintește președintelui de vechiul său companion, Champ, care a murit acum două veri de bătrâneţe, dar și de Major, exemplarul de ciobănesc german adoptat dintr-un adăpost, care nu s-a adaptat vieţii prezidenţiale şi a muşcat doi angajaţi de la Casa Albă, fiind relocat la reşedinţa familiei din Delaware.

FOTO: The White House



Recente pe Ok! Magazine

angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg