FOTO&VIDEO Sanda Ladoşi arată incredibil! Uite cu ce decolteu a apărut în weekend la TVR

31 octombrie, 2018
7 sanda ladosi silueta 48 de ani 1 jpg jpeg

La 48 de ani, artista reuşeşte să uimească cu look-ul ei tineresc. Uite cât de îndrăzneaţă este în alegerile vestimentare.

Sanda Ladoşi a revenit în prim-planul media odată cu rolul de mentor în "Provocarea starurilor", cel mai nou concurs de voci de la TVR1, prezentat de Andreea Bănică. Şi, deşi ştiam că a revenit încă de anul trecut la silueta de odinioară, artista a reuşit să ne uimească încă o dată cu dimensiunile ei incredibile.

Sâmbătă seară, am văzut o Sanda Ladoşi foarte sexy şi foarte îndrăzneaţă, în deux-pièces-ul ei alb, cu sacoul purtat direct pe piele - ceea ce lăsa privitorului ocazia să-i admire decolteul generos. Un look glam, completat de perechea de cercei cu cristale şi de sandalele argintii cu barete fine.

Pe lângă prezenţa ei absolut încântătoare, Sanda Ladoşi s-a remarcat şi prin cei doi concurenţi pe care i-a coordonat: Cristian şi Raluca - aceasta din urmă câştigând dreptul, în urma notelor obţinute din partea celor trei juraţi (Bodo, Mirabela Dauer şi Călin Goia) de a merge mai departe.

Rămânem, aşadar, cu ochii pe TVR1, sâmbătă, de la ora 21.00, pentru o nouă ediţie a emisiunii "Provocarea starurilor", unde echipa Sandei Ladoşi intră în competiţie cu cele coordonate de mentorii Mihai Alexandru şi Ştefan Stan.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg