FOTO&VIDEO Viaţă de câine la Casa Albă! Noul patruped al soţilor Biden e tratat mai ceva ca un membru al familiei

29 decembrie, 2021
1 cainele lui joe biden de la casa alba cionbanesc german commander 7 jpg jpeg

Câinele-lup prezentat de preşedintele american în urmă cu o săptămână e nelipsit de la întâlnirile importante ale stăpânilor săi.

E deja ştiut faptul că lui Joe Biden îi plac ciobăneştii germani, aşa că faptul că vechiul lui companion, Champ, a murit vara trecută de bătrâneţe i-a produs o mare întristare. La fel şi faptul că Major, exemplarul de ciobănesc german adoptat dintr-un adăpost, nu s-a adaptat vieţii prezidenţiale şi a muşcat doi angajaţi de la Casa Albă, fiind relocat la reşedinţa din Delaware.

Era, deci, firesc ca golul lăsat de cei doi patrupezi să fie rezolvat rapid printr-o nouă adopţie, cea a micului Commander care, nu doar că a devenit noul locatar de la Casa Albă, ci şi "noul membru al familiei Biden", după cum l-a numit însuşi preşedintele Americii.

Meet the newest Biden. pic.twitter.com/JHAbH53iRk — President Biden (@POTUS) December 20, 2021

Meet the newest Biden. pic.twitter.com/JHAbH53iRk

Noi am spune că, în răstimpul petrecut la reşedinţa prezidenţială, de la prezentarea lui oficială şi până acum, a devenit un adevărat... comandant, el dând tonul distracţiei şi fiind nelipsit de lângă noul său stăpân, furând chiar atenţia interlocutorilor.

Mai ceva ca un membru al familiei, Commander apare alături de şeful statului şi de Prima Doamnă, Jill Biden, chiar şi în live-ul de Crăciun în care cei doi soţi au ţinut să le mulţumească celor înrolaţi în armată şi în serviciul public. Evident, puiul de câine s-a foit pe canapea, până ce şi-a găsit locul între stăpânii săi, adâncit după o pernă. Şi, când părea că în sfârşit s-a cuminţit, a început să-şi facă toaleta.

Dar nimeni nu se supără pe un nou-venit blănos atât de simpatic, care are acum la dispoziţie o întreagă peluză numai pentru el şi care patrulează nestingherit pe holurile Casei Albe. Ba chiar are şi un partener de joacă în persoana lui Peter Neal, logodnicul lui Naomi, nepoata preşedintelui. Iar Jill şi Joe Biden sunt atât de ataşaţi de el, încât postează pe conturile de Twitter noile lui năzbâtii, care le aduc un plus de capital de imagine nesperat.

FOTO: Twitter, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg