Fotografia controversată a soţiei lui Alec Baldwin, după a treia naştere

15 septembrie, 2016
hilaria baldwin png

În ultimii ani, s-a tot pus accent pe cât de repede poţi reveni la silueta de dinaintea sarcinii. E drept, este o imagine pe care, de cele mai multe ori, celebrităţile o promovează prin postări în social media sau prin interviuri în presă în care susţin că-n doar câteva săptămâni sau luni au revenit la kilogramele de dinaintea sarcinii.

Zilele trecute, Hilaria i-a dat naştere micuţului Leonardo

Şi cum toată această acţiune devine frustrantă pentru femeile de rând, unele celebrităţi s-au gândit să vorbească deschis despre perioada de după sarcină şi despre kilogramele nedorite.

Hilaria Baldwin, de exemplu, soţia actorului Alec Baldwin, care a născut, natural, acum câteva zile, s-a gândit să posteze o fotografie pe Instagram, surprinsă la doar 24 de ore de la naştere. Prin imaginea respectivă, instructorul de yoga a dorit să arate că a rămas cu ceva burtică după  naştere şi că acele kilograme în plus nu au dispărut peste noapte, aşa cum lasă să se înţeleagă alte celebrităţi.

Fotografia postată de aceasta, la 24 de ore de la naştere

”Am făcut fotografia aceasta ieri, când Leonardo împlinise 24 de ore. Am făcut acelaşi lucru şi după ce s-a născut Rafael (n.r. al doilea copil al cuplului). Întotdeauna am emoţii când fac lucrurile acestea, însă cum în ultima perioada fenomenul ”body shaming” a luat amploare, am decis să iau atitudine şi să le încurajez pe femei să creadă în ele şi să nu mai fie frustate dacă rămân cu multe kilograme după naştere. ”, este o parte din mesajul postat de Hilaria alături de fotografia respectivă.

Soţia a actorului a mai declarat şi că-n următoarele 366 de zile va încerca să trăiască sănătos şi frumos şi că fanii ei îi vor putea urmări progresul pe contul ei de Instagam.

După cum era de aşteptat, însă, postarea ei a stârnit destule controverse. Pe de o parte s-au aflat fanii care i-au mulţumit pentru sinceritate şi au felicitat-o pentru curajul de a-şi arăta corpul într-o astfel de situaţie, iar de cealaltă parte a baricadei au fost cei care i-au reproşat că îşi petrece timpul pe social media în loc să stea cu nou-născutul şi că, de fapt, acţiunea ei este egoistă şi că este menită doar să atragă atenţia celor din jur asupra ei.

Aşa arăta Hilaria pe la începtul celei de-a treia sarcină

Amintim că Hilaria este autoarea unei cărţi numită ”The Living Clearly Method”, în care vorbeşte despre aspectele mai puţin plăcute ale naşterii.

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg