Fotografia cu Adam Levine şi fiica sa care a stârnit nenumărate controverse pe Internet

22 noiembrie, 2017
adam levine png

Adam Levine şi soţia sa, modelul Behati Prinsloo, sunt extrem de deschişi şi nonconformişti. De aceea, postările lor de pe social media stârnesc, adesea, reacţii dintre cele mai virulente din partea fanilor internauţi.

Behati, Adam şi micuţa lor, Dusty Rose

Recent, Behati Prinsloo, care e însărcinată cu al doilea copil, a postat o fotografie în care apare soţul său, muzicianul Adam Levine, alături de micuţa lor, Dusty Rose. Până aici nimic straniu, poate vă ziceţi. Ei bine, amănuntul omis e faptul că cei doi apar goi în imaginea respectivă. Acest aspect a fost piatra de temelie a unei adevărate bătălii în online.

Fotografia care a născut controverse

Mulţi internauţi au criticat modul de creştere al micuţei Dusty Rose, din moment ce tatăl acesteia apare gol în faţa fetitei sale de doar un an şi două luni. ”Ce se întâmplă nu e normal. Tatăl este gol în faţa fetiţei sale. Fetiţa nu mai e un bebeluş, ea poate vorbi deja”, ”Vă traumatizaţi copilul”, ”Serios? Vi se pare normal ce se promovează prin această imagine?”, sunt doar câteva dintre reacţiile celor de pe social media.

Behati e însărcinată cu al doilea copil

Au fost, desigur, destui şi care au apreciat fotografia şi care sunt învăţaţi cu stilul de viaţă al celor două vedete, felicitându-i cu această ocazie pentru familia frumoasă şi pentru noul lor bebeluş.  Voi ce credeţi? E o fotografie cotnroversată?Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg