Fotografia cu Melania Trump de care a râs tot internetul. Chrissy Teigen nu s-a putut abţine şi a făcut o remarcă răutăcioasă!

1 august, 2018
melania trump gradinarit jpeg

Melania Trump a postat pe reţelele de socializare, în ultima zi a lunii iulie, o poză în care apărea în serele de la Casa Albă şi părea că s-a apucat de grădinărit. Din păcate pentru ea, imediat după apariţia fotografiei, internauţii au început să facă glume pe seama ţinutei ei.

image

Printre cei care nu s-au putut abţine şi au fost răutăcioşi cu Prima Doamnă a Statelor Unite se află şi Chrissy Teigen. „Teneşii ei arată fix cum arată şi încălţămintea mea de sală. Pentru că merg la sală la fel de mult pe cât grădinăreşte ea“, a fost mesajul soţiei lui John Legend.

Gluma a venit după ce majoritatea internauţilor au spus că Melania Trump are o atitudine falsă şi nişte haine care doar o fac să pară că ar fi grădinar. Mai mult decât atât, teneşii ei arătau ca şi cum nu ar fi fost folosiţi decât pentru fotografie, deoarece aveau o talpă foarte curată.

Fotografia cu Melania Trump care a făcut înconjurul lumii

Din câte se pare, remarca făcută de Chrissy Teigen nu a deranjat-o deloc pe Melania Trump, ba mai mult, ea s-a amuzat copios când a văzut mesajul, notează cei de la Hollywood Life. „Melania a considerat mesajul lui Chrissy ca fiind foarte funny şi a făcut-o să râdă. Să fim serioşi, grădinăritul nu este un lucru pe care Melania îl face zilnic. Ea chiar s-a bucurat foarte mult când a văzut reacţia soţiei lui John Legend“, a spus un apropiat de-al soţiei lui Donald Trump.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg