Fotografie rară cu copiii actriței Sarah Jessica Parker! Cum arată la 14 ani gemenele Marion și Tabitha

29 noiembrie, 2023

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick s-au afișat împreună cu toți cei trei copii ai lor într-o fotografie rară, postată recent pe Instagram.

copiii sarah jessica parker (4) jpg

Sarah Jessica Parker, actrița din serialul "Sex and the City", și soțul ei, Matthew Broderick, au surprins cu apariția lor într-o fotografie superbă alături de cei trei copii ai lor. Familia a avut și un motiv de sărbătoare, ei au celebrat Ziua Recunoștinței.

Fiul cuplului, James, în vârstă de 21 de ani, a distribuit fotografia într-o galerie pe Instagram duminică, , imagine la care a avut și un mesaj: "Noroc, California". James Broderick, care e student la facultate, e și cel care a ținut telefonul în mână pentru selfie, în timp ce se odihnea în pat alături de mama lui, Sarah Jessica Parker, care are 58 de ani, și de surorile lui gemene, Marion și Tabitha, care au 14 ani. 

Matthew Broderick, în vârstă de 61 de ani, a zâmbit de la celălalt capăt al patului, îmbrăcat fiind într-o cămașă cu dungi și purtând ochelari de vedere. Urmăritorii lui James Broderick de pe rețelele de socializare au fost încântați de fotografia de familie. "Aceasta este o mamă fericită, care are toți copiii împreună!!!", a scris un utilizator Instagram, în timp ce un altul a numit imaginea "atât de grozavă".

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick sunt căsătoriți din mai 1997, ei devenit părinții lui James în 2002, iar gemenele au venit pe lume prin intermediul unei mame surogat șapte ani mai târziu.

James, băiatul cuplului, a absolvit liceul în 2021 și ulterior a început primul an la Universitatea Brown din Rhode Island. Când James a împlinit 20 de ani anul trecut, Parker a sărbătorit acest moment marcant cu un mesaj emoționant despre cum "s-au schimbat lucrurile" când s-a născut el.

"Toate sentimentele pe care le cunoscusem vreodată, au devenit mai profunde și mai  strălucitoare", a dezvăluit actrița în octombrie 2022. "Astăzi, caleidoscopul se învârte cu toate amintirile. În toate formele, schimbările și perspectivele glorioase pe care le-ai adus în viețile noastre."

Foto: Getty Images, Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg