Fotografie rară de familie cu sora Victoriei Beckham! ”Incredibil, zici că sunt gemene”

18 aprilie, 2024

Fosta cântăreață Spice Girls, actualmente celebră designer fashion are patru copii cu David Beckham. Victoria a schimbat prefixul, a împlinit 50 de ani.

Victoria Beckham jpg

Pe lângă soțul iubitor, care a postat un adevărat filmuleț emoționant care a captat o viață de om, mai ales contribuția divei la bunăstarea și creșterea familiei, a venit rândul părinților fostei Posh Spice, care alături de sora Louise i-au adresat urări calde.

Louise Adams a adus un omagiu minunat cu ocazia acestei aniversări importante surorii sale, celebra Victoria, pe Instagram, printr-o fotografie adorabilă de familie. Cele două surori seamănă izbitor atât între ele, cât și cu părinții lor. Dacă Victoria Beckham nu mai are nevoie de nici o prezentare, ea fiind cunoscută în întreaga lume, despre sora ei, Louise Adams, în vârstă de 47 de ani, nu am putea spune același lucru. Cele două au rămas apropiate, în ciuda stilului de viață diferit pe care îl au. Ele au crescut împreună cu fratele lor, Christian, în Hertfordshire alături de părinții lor, Anthony și Jacqueline.

Story Louise Adams cu Victoria Beckham jpg

În dreptul fotografiei, ea a scris: „La mulți ani, Victoria Beckham. Să sărbătorești o zi minunată!”. Atenta ei soră a postat pe capul Victoriei și o coroană de regină, pe care este scris ”Sărbătorita!”. Printre internauții care au vizionat imaginea, au fost mulți care au remarcat asemănarea izbitoare dintre surori: ”Incredibil, zici că sunt gemene”.

Ieri a celebrat-o și iubitul său soț, legendarul David Beckham. Ca un partener atent și implicat ce este, el a publicat un filmuleț emoționant, ce o surprinde pe divă într-o multitudine de ipostaze: de la tânără mireasă, la mamă. 

Fostul căpitan al Angliei a împărtășit un montaj cu amintiri ale perechii pe Instagram, inclusiv clipuri cu ei dansând sau din spectacolele fostei Spice Girl.

Clipul scurt începe cu imagini cu fiul ei, Brooklyn, când era copil mic, urându-i la mulți ani, adăugând „Te iubesc mult mai mult decât lumea”, înainte de a răsfoi fotografiile și videoclipurile cu Victoria în copilărie și primele clipuri ale cântăreței.

Legendarul cuplu a marcat cea de-a 25-a aniversare a nunții în iulie, anul trecut.

Tot în 2023, într-o serie de documentare Netflix, intitulată „Beckham”, David a vorbit despre ascensiunea sa la faimă ca fotbalist și despre relația sa cu Victoria, cu care s-a căsătorit în 1999.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg