Fotografii de colecţie cu Prinţesa Anne. Ce frumoasă era sora Prinţului Charles în tinereţe

29 august, 2018
printesa anne 2 jpeg

În urmă cu 68 de ani, chiar în luna august, Regina Elisabeta a II-a o aducea pe lume pe Prinţesa Anne, cea care avea să-i fie singura fiică.

Prinţesa Anne, unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a

Cunoscută ca Prinţesa Anne de Edinburgh, fiica Reginei Elisabeta a II-a s-a născut sub numele de Anne Elizabeth Alice Louise Windsor. Deşi a avut o viaţă presărată şi cu unele scandaluri, fiind căsătorită iniţial cu locotenentul Mark Phillips, alături de care are doi copii, Zara şi Peter, şi de care a divorţat după ce acesta a înşelat-o, Prinţesa Anne a ştiut să-şi refacă inima rănită.

În anul 1992, ea s-a căsătorit cu comandantul Timothy James Hamilot, devenind astfel prima femeie din familia regală a Marii Britanii care se recăsătoreşte după divorţ. Înainte ei, singura regalitate din familie care mai făcuse acest lucru fusese Regele Henry al VIII-lea.

Anne este totodată şi singurul membru al familiei regale britanice care a participat la Jocurile Olimpice ca sportiv. Ea a câştigat titlul individual la Campionatul European de Echitaţie, la doar 21 de ani.

Deşi acum este o faţă cunoscută, participând la toate evenimentele regale, câţi sunt cei care ştiu cum arăta Prinţesa Anne în tinereţe? Noi n-o prezentăm acum în câteva fotografii de colecţie, care demonstrează cât de frumoasă era singura fiică a Reginei Elisabeta a II-a.Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg